6.2.2012

Elämä jatkuu!

Valtakunnassa kaikki hyvin ja elämä jatkuu. Reilu miljoona ääntä ei ole tappio, minusta se on hieno saavutus! Kansa on puhunut ja Sauli on ansaitusti Suomen uusi Presidentti. Lievää pettymyksen makua, mutta se ei elämää kaada. Jos jostakin annan kiitosta, niin siitä, että kiinnostus asioita kohtaan on herännyt. Tästä on hyvä jatkaa ja katsotaan kuuden vuoden kuluttua uudelleen. Olen muuten aivan varma, että Saulilla tulee olemaan tiukat paikat. Kansa seuraa tarkasti luvattuja lupauksia, pysyykö Herra Presidentti lupauksissaan esim. syrjäytyneiden nuorten puolesta. Tämä on intresanttia, politiikka voi olla näköjään myös sitä. Hienoa.

Lauantaina meillä oli mukavat synttärikemut ystävillä. Juhlittiin Ukkorähjän ikääntymistä varsin perinteisellä kaavalla. Hyvää ruokaa, hiukka vinhoa ja leppoisaa olostelua. Martta rakasti seurakuntaa sienikeitolla, sitä mun wasabimurolohta ( nyt änkään sitä joka paikkaan, mut se on niin hyvää.) Kaveriksi laitoin punajuuriananassinihomejuustovuuan ( hirvee sanahirviö.) Hyvä ruoka, parempi mieli. Jälkkäriksi ostettiin kolmen suklaankakku, vähä jädee ja persikkamelbaa. Kaikilla oli omat kynttilät, söpöä. Keilattiin ja golfattiin virtuaalisesti, siinä vasta hauska illanviete. Kotona oltiin jo puolilta öin, ihmisten ajoissa. Eikä ollut aamulla nutturakaan kireenä.

Kallion valot

Joka paikan lohi

Paljon Onnea vaan!
Juppella on uusi kamu! Oiva-poika Innanen. Varsin hurmaava ja energinen pakkaus! Toinen on pentu vielä ja Juppe ei oikein välitä sellaisesta häröilystä. Pojista tulee vielä ylimmät ystävykset ja onkin mukavaa, että perhepiirissä on uusi tulokas. Oiva on vilkas liikenteinen tapaus ja kuvan ottaminen on haasteellista. Tässä yksi otos ja lisää on luvassa, tällä kertaa kuvaaja ei kerennyt keskittymään. Oiva on varsin kuvauksellinen höpöli, muistuttaa ihan jotakin sarjakuvahahmoa. Luonteeltaan peloton, utelias ja hyvin rakastettava. Hassu ja söpö.

Oikku Uljas Innanen
Sähköinen tupakointi sai uuden käänteen. Loppuviimeksi päädyin kuitenkin tilamaan sen muilta mailta. Tilaus on nyt tehty ja odotan pakettia saapuvaksi viikon sisällä. Suomesta ei saa nikotiinipitoisia nesteitä ja haluan onnistua asiassa ja tarvitsen siihen nikkistä. Aloitetaan sillä ja jossakin vaiheessa voi yrittää ilman myrkkyjä. Mielenkiintoista. Enpäs nyt äkkiä muista, että olisin näin innoissani odottanut tupakoinnin lopetusta. Olen kyliltä kuullut, että asia toimii. Jesssss!!! P:S Tulette saamaan asiasta yksityiskohtaisen raportoinnin.

Ukkorähjä sai asunnon myytyä. Hieno homma. Mulle ( meille) tämä tietysti tietää, että helvetinmoinen muutto on tiedossa ja pahimmillaan remonttia myös. Jyäk! Ne raastavat Martan olemattomia hermoja, ja elämä on hetken aikaa stressaavaa. Ei kai se auta, otetaan esille oikeaoppinen suhtautumistapa ja hoidetaan hommat himaan. Nyt alkaa sit Ukkorähjälle uuden kodin metsästys, sekin kysyy aikaa ja hermoja. Eletään kovia aikoja. Voe ihme!

Plätty LOVE
Asuntokauppojen ja jännittävän vaali-illan kunniaksi rakastin perhettä täytetyillä ohukkailla. Vaikka vältän hiilareita, niin joskus voi herkutella. Tässä tapauksessa voisi kyllä puhua jo ylensyömisestä. Plätyistä tuli niin maukkaita, että Martta veti neljä ( 4!) lettua naamariin. Hiukka oli ähky, mutta oli sen arvoista. Tässä täytteen ohje.


PLÄTTY LOVE
- 400 g paistettu jauheliha, sipuli /valkosipuli
- 1 muna ( raakana joukkoon vaan)
- 2 dl keitetty riisi
- 1 dl raejuusto
- tuoretta pinaattia ( oman maun mukkaan)
- n. 1/2 prk ranskankermaa
- 1/2 chili
- 3 dl juustoraaste ( sotkin emmental ja parmesan)
- suolaa ja pippuria

Paistat lättyset ja heivaat täytteen rullaten plätyille. Laita ne uunivuokaan ja juustoraastetta myös pinnalle, hetkeksi grillivastuksen alle uuniin ja nautit salaatin ja kylmän maidon kera. Aivan mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Pekka sai yli miljoona ääntä, oli se hienoa! Ehkäpä olemme matkalla suvaitsevampaan Suomeen:)

    Ihanan näköisiä ruokia oot taas veivannut! Varsinkin noita lettusia himoitsen, lurps..
    Sekin on mukavaa että Juppe on saanut söpön kaverin. Nyt sulla on paljon mielenkiintoisia asioita tapahtumassa. Ehkä se jatkuva matkakuumeilukin unohtuu.

    VastaaPoista
  2. Viivi: Miljoona ääntä kertoo paljon! Jee! Matkakuume on ikuinen levottomuus. Välillä rauha, mut takaraivossa jyskyttää ;)

    VastaaPoista