20.2.2012

Hilloo vai mantelii??

Apua! Suomi hukkuu lumeen! Tämä olisi Ameriikan ihmemaalla jo kansallinen hätätilanne. Radio tuossa juuri kertoo, että jossakin päin Etelä-Suomea on tullut valkoista huttua peräti seitkytsenttiä. Se on aika paljon se. Puolen yön maissa nukahdin turvallisesti aura-autojen piippauksiin. Poijat tekevät pitkää päivää ja katso, kadut oli aamulla suht puhtaat. Hyvä Suomi, tässä on talvisodan makua.

Hunnutettu Snelkku
Saatiin eilen mukavasti Ukkorähjän koto pakettiin. Putkirempan jäljiltä homma olikin aika yksinkertaista. Muutaman tunnin tehokas työskentely ja lähes kaikki kaappitavara oli pakattu. Näin homma etenee, joka viikonloppu jotakin, ja näin työtaakka ei käy ylivoimaiseksi. Hyvä me. Varsinainen muutto on maaliskuun puolessa välissä ja Martta on ikävästi juuri silloin laskettelulomalla.

Vesille venhon mieli

Varjossa lehmuksen
Sain eilen iltakahvivieraita. Pari kaveria tuli käymään kylässä. Ihan niin kuin ennen vanhaan. Muistatteko, kun ihmiset vierailivat toistensa luona, ilman mitään ihmeellisempää syytä. Nykyään kukaan ei halua ketään kotiinsa. Ellei ole joku erityinen juhlan aihe. Martta piirakan pyöräytti, katsottiin Idols ja oli oikein mukava nähdä. Tuommoista vanhan ajan harrastetta pitäisi suosia enemmänkin. Pieni piriste arkiseen rutiiniin. Ennen vanhaan kaikki oli niin paljon paremmin...

Tänään tapaan kiinteistövälittäjän. Laitetaan myyntipaperit kondikseen ja sovitaan diideillsit. Tämä on just tätä. Olin ajatellut, että en ala hermoilee myynnin kanssa. Annan asialle aikaa, eikä tässä ole mikään hoppu ja hätä. Nyt on vielä haastavat ajat myymiselle. Mut eihän se niin mene Martan aivorakenteissa. Kun asia on mielessä päätetty, niin nyt kaiken pitäisi tapahtua nopeasti ja helvetin tehokkaasti.
Nyt R A U H A! Tässä on hyvä tilanne näyttä itselle, kuinka olen kypsynyt ihmisenä ja se hötkyily on taakse jäänyttä elämää. Asiat tapahtuvat, jos tähtiin on niin merkitty. Usko ja luota, anna elämän viedä.

Tulevan sapattivapaan ensimmäinen kohde on nyt alustavasti varmistunut. Hyvä ystäväni Londonissa on luvannut minulle residenssin. Jos tämä asia etenee niin kuin on tarkoitettu, niin vietän ensi syksynä kuukauden siellä. Tavoitteena olisi kielellinen motivoituminen ja pehmeä laskeutuminen erilaisuuteen. Jatkan siitä matkaani maailmalle. Voitte varmasti kuvitella, minkälainen aivomyrsky Martan päässä käy tällä hetkellä. Unimaailmani on jo tuolla maailmalla. Viime yönä olin Japanissa, testasin seksirobootteja, jotka olivat aidon ihmisen tuntuisia ( en nyt mene yksityiskohtiin.) Toissa yönä olin Köpiksessä, jotkut hillittömät teknoreivit jonkun kanavan varrella. Ei vaikuta kovin lupaavalle Martan maailman valloitus...

Jos matkasta tulee totta, olisi hillittömän hienoa tehdä siitä ihan oikea raportti, kirja tahi kuvaelma. Martta saisi leikkiä oikeaa kirjailijaa, valokuvaajaa ja maailman matkaajaa. Toki, onhan mulla olemassa tämä blogi, teitä en unohda, mutta taka-ajatuksena olisi myös taloudellinen hyöty. En yhtään panisi pahakseni, jos sapattikassaan saisi kolehtia. Ja olisihan se ihan helvetin hienoa, jos se olisi jotenkin mun työ, että tehtävä matkalla. Hei te siellä! Kaikki tarjoukset ja ehdotukset otetaan ilolla ja nöyrästi vastaan. Uskoisin, että voisin saada aikaiseksi ihan mielenkiintoista ruohonjuuriraporttia. Vai mitä sanotte, kielitaidoton, urbanisoitunut maalaistollo, lievästi maanis-depressivinen, kermaperserinsessa maailmalla?

Taivas repes ja mun verkkokalvoille välähti aurinko. Siistii! Nyt Martta paistaa laskiaispullia. Huomenna duunissa asiakkaat saa herkkua. Vähänkö kiva? Hilloo vai manteliiii????!!!!

7 kommenttia:

  1. Oooh, kuulostaa niin mahtavalta tuo maailmanvalloitus! Olen itsekin joskus haaveillut vastaavasta, mutta haaveiksi on jäänyt. Nykyään en taida uskaltaa uneksiakaan. Mutta anna mä elän sun kautta tämän! Eli lupaa kertoa kaikki vaiheet haaveilusta suunnitelmien kautta toteutukseen.

    Luulisi muuten, että maailmanvalloittajabloggarille olisi jollain pesti.

    VastaaPoista
  2. Mymskä: Asiassa on tietysti vielä monta mutkaa matkassa ja ensimmäinen on tuo taloudellinen puoli. Toivotaan, että kaikesta tulee totta, mutta mikään ei estä meitä haaveilemasta.

    VastaaPoista
  3. Pistä hilloo niihin pulliin!!! Ja mulle yks pakkaseen niin syön sitten kun tuun salonkiin seuraavan kerran. -m-

    VastaaPoista
  4. Kyllä nyt olen itsekäs eli jos lemon gay lähtee maailmalle pitkäksi aikaa liehumaan, niin missäs sitten käydään kampaajalla. Bu hao, ei hyvä.

    VastaaPoista
  5. Hienot kuvat! Onks Kiinteistö Kaisa tulossa? Ei kai sulle rinsessalle kelpaa kuin paras kuningatar<3

    VastaaPoista
  6. Hilloo ja paaaaljon kermavaahtoo, please!

    VastaaPoista
  7. -m-: Voi hitsi, meill ei oo pakkasta :)

    Anonyymi: En suinkaan ole korvaamaton ;) Hetki maailmalla tekee minusta varmasti paremman, jos nyt ei kampaajaa, niin ihmisen. Tai ainakin niin kuvittelen...

    Viivi: Ajattelin, kyllä Kaisaa, mutta taitaa olla rouva arvossaan. Mulla on hyvä välittäjä. Tuli aika hyviä pullia, vaikka taas itse kehunkin ;)

    VastaaPoista