31.1.2012

Hujareita liikenteessä

Veepeet ohi ja työ kutsuu. Mikäs siinä, kiva lähteä duuniin. Marttaa ei työ ahista. Se on hyvä se. Mutta mua ahistaa, että en onnistunutkaan saamaan lentoja Lissaboniin. Mina ei jymmarra, vielä muutama päivä sitten oli Finskin suoria lentoja huru mykke, ja nyt niitä ei ole. Ei huhtikuulle, ei toukokuulle. Voiko olla, että ovat vilahtaneet Martan nenän edestä? Voihan perkules. Täytynee selvittää asiaa, pettymys oli suuri ja nyt viimeistään halu mennä on suunnaton. Mitä ei saa, sitä heti haluaa. Höh! Ostin eilen Lissabonin matkaoppaankin, sitä ennen unihiekkaa selailin.

Hah! Huijaisin eilen Ukkorähjää. Rakastin häntä sillä mun muro/wasapilohella ja pinaattihöystöllä. Jätin sit kertomatta, että mausteina ovat wasabi, sitruunaruoho, chili, kalakastike ja reippaasti valkosipulia. Ihan annoin ymmärtää, että maustamatonta kotiruokaa olisi tarjolla. Hyvin uppos, niin haarukoi tyytyväisenä ja vielä kehua rupsautti. Pikkasen hiljeni, kun kerroin, mitä kaikkea se piti sisällään. Näin se menee, ei väkisin, vaan väsyttämällä. Hyvä Marttaaaaa!!!!


Eilen tuli FST:ltä mielenkiintoinen keskusteluohjelma jännittämisestä. Olipa lohdullista katsottavaa / kuultavaa. Ohjelmassa haastateltiin ihmisiä, jotka ovat enemmän ja vähemmän esiintymistilanteissa paniikissa. Tommy Helsten kertoi, että syy jännittämiseen olisi häpeän tunne ( hän muuten itse on myös kova jännittämään.) Pohdin asiaa mielessäni ja löysin yhteneväisyyttää omaan elämääni. Martta on kova jännittämään ko. tilanteita. Vaikka olen normisti hirvittävä hölö, niin on vaikea uskoa, että moisesta kärsin. Näin vanhemmiten "vaiva" on hiukka helpottanut, mutta kyllä elämässä on mennyt monta hienoa tilaisuutta ohi ongelman vuoksi. Rohkeita olivat nämä ihmiset, kaikkia pelotti sikana, mutta ruutuun tulivat. Ja kaikki tekivät työkseen jotakin sellaista, että joutuvat kohtaamaan pelkonsa lähes päivittäin. Nostan hattua. Erityisen hienoa, että tämmöisestä aiheesta keskustellaan rohkeasti. Kiitos.

Ou jees! Nyt päivän kimppuun. Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti