30.11.2011

Taistele Suomalainen!

Joko mielesi halajaa lunta? Alkaako pimeydenvoimat ahdistaa? Kyllä ainakin Marttaa tämä harmaus väsyttää, ei sille voi mitään. Vaikka olenkin ollut sitä mieltä, että lunta ei välttämättä tarvita, niin kaiketi se toisi hieman valoa ja vaihtelua tähän arkiseen aherrukseen. Tämmöisissä ei missään vuodenajoissa on tietysti puolensa. Ei tunnu syksy, ei tunnu talvi. Aika armotta etenee, eikä pitkä talvi saa otetta. Kohta käännymme jo kohti kevättä ( huomaa positiivinen ajattelu!) Jos ette kerro kenellekään, niin mun puolesta voisi jo lunta tulla. Silleen semisti, yläkerran ei tartte liioitella. Otettaisiin ihan iisisti vaan... Valkoista valoa, pikkusen purevaa pakkasta. Thänks!



Me Suomalaiset olemme taistelijakansaa. Kyllä me selviämme. Maksoin loppumaksun tulevasta matkasta ja sekös helpotti pimeän ahistukseen. Olenko siis luuseri, kun sillä lailla otan ja pakenen valoon? Mun mielestä valtio saisi kustantaa jokaiselle Suomalaiselle vähintään viikon aurinkomatkan etelän rannoille. Tehtäisiin sellaisia joukkomatkoja halpalentoyhtiöillä Kanariansaarille. Pitkällä tähtäimellä se voisi tulla halvemmaksi kuin pimeän aiheuttama alakulo ja kansaa syövä depressiivisyys. Ei tarvittaisi masennusnappia, ei tulisi sairauspoissaoloja. Tässäpä oiva kamppanja idea tulevalle maan isälle tai äitykälle. Varma valinta korkeimalle pallille. Saat varastaa Paavo ja muut!

Lopetan valitukseni tähän ja käyn selailemaan Thailandian hotellisivustoja. Muslimimoskeija ( hotelli) on vielä perumatta ja uusi löytämättä. Se ei olekaan niin yksinkertaista. Paikat on aikas buukattu ja hyvää ei tahdo löytyä. Mietimme jo kohteen vaihtamista. Mille kuulostaisi Koh Lanta? Satoja kilometrejä valkoista biitsii, tuulessa huojuvia palmuja, ystävällisiä hymyjä.... On mulla ongelmat... Sori.... Hei sori....

2 kommenttia:

  1. Upeita nämä lumikuvat: niitä on turvallista katsoa näin ruuduntakaa, kun ei tarvitse aistia kylmyyttä.

    Tänne ei toivottavasti tänä vuonna tule lunta - kahtena viime talvena on sadellut lunta, mikä on poikkeuksellista täällä!

    Minä olen sellainen taisteilijaluonne, että muutin pois Suomesta, ettei tarvi taistella, lol :D :D Joten sallittakoon sinulle Thaimaan aurinko keskelle talvea ;))

    VastaaPoista
  2. Elegia: Kuvat on viime talven lumi "helvetistä." Jollakin kieroutuneella tavalla tykkään lumesta, mutta en sitä halua, outoo....

    VastaaPoista