5.10.2011

Hempeää hemmottelua

Jeeps! Energiset tasot alkaa olla taas kohdillaan ja näen auringon hymyilevän. Nöyränä kiitän. Hei, mielettömät värit tuolla ulkona luonnossa...

Tästä innostuneena varasin Ukkorähjälle ja mulle hemmottelu viikonlopun 5.11 Långviikin kylpylään. Paikkahan on tuossa naapurissa Kirkkonummella, joten matkan teko on helppoa. Paikka on kuulemma ihan tasokas ja varsin antoisa. Mennään nauttimaan hoidoista, kylpylästä ja hyvästä ruuasta. Kaiketi myös siinä sivussa, toisistamme. Enks mie oo aika ihana? Noh, jos nyt totta puhutaan, niin sain ko. paikkaan lahjakortin ja tottahan toki, mie Ukkorähjän otan messiin hemmoteltavaksi. Mie oon oikein kiltti ja hurmaava hänelle. Mut kiva hei, jotakin hempeää ja hellivää Marraskuun pimeään. Odotan, odotan....

Ensi viikonlopuksi ei ole juhlan tynkää, eikä muutakaan "virallista" menoa. Ukkorähjän remppa alkaa olla valmiina, joten nyt paikalle iskee Martan siivousISKUryhmä. Siis hiukka tylsää, mutta tokihan apuni annan. Saadaan se hemmetin remontti pois jaloista. Toisaalta, ihan jees, että on tuollaista toiminnallista ajanvietettä. Tavallisesta viikonlopusta tulee tavaton. Tämä on juuri tätä, elämisen tasapainoa. Sopivassa suhteessa kaikkea, niin säilyy ihmisessä halu ja intohimo. Mikä helevetin intohimo? No mut joo, ei ahista yhtään kotoinen viikonloppu ja siivoustalkoot.

Tänään kipaisen hulluilla päivillä. Sukkaa ja kalsaria on uusittava. Pari peruspaitaakin pitänee noutaa. Kaikilla itseään kunnioittavilla hompsuleilla on kappaleet vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä kauluspaitoja. Ovat raikkaita. Niin ovatkin. Semmoiset siis.

Eipä nyt muuta. Pikku medideissonit vielä ja sit liikkeelle. Onks se elämä ihanoooo!? Häh?

5 kommenttia:

  1. On munkin miehellä pari vaaleanpunaista paitaa! Mä ne oon ostanut mut kyllä hän näköjään tykkä käyttää.
    Mut sitä mä en enää muista mitä se intohimo tarkoittaa???

    VastaaPoista
  2. Vaaleanpunainen <3

    VastaaPoista
  3. No on ihanoo... ja kuulostaahan tuo olevan sielläkin!!! Arjen intohimoa voi mielestäni olla kaik omakin tekeminen jota tykkää ihan himona tehdä. Hei hyvää tekee hempeillä ja hemmotella parisuhteessa! Olen muuten kuullut hyvää palautetta tuosta kylpylästä johon olette menossa.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa romskua hemmottelua siis tiedossa :) Kyllä Martalla on iso ja lämmin sydän kun rakkaitaan kaikilla ihanilla ylläreillä muistaa :)

    VastaaPoista
  5. Viivi: Vaaleanpunainen on miehekkään miehen väri! Intohimo on kai jotakin sellaista mitä voi syödä... kai....

    Naina: Sain vain vaaleansinisiä, kaikki vaaleanpunaiset oli jo menneet. Homo(kin) liikkeellä.

    Piia: Intohimoisesti hempeilemme ja hemmottelemme ;)

    Pepper: Martalla on niin iso sydän, että meinaa välillä pakahtua ;)

    VastaaPoista