22.9.2011

Muisto

Tämä taulu herättää minussa muistoja menneistä. Suojelusenkeli on kulkenut mukanani jo parikymmentä vuotta. Jokaisessa kodissa se saa paikan sänkyni viereltä niin, että näen sen heti herättyäni....


21.09.2011 - 10:00
26. viikko

MAKROVIIKOT
+TEEMAEXTRA
Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!
Kävipä nyt hauskasti, sillä huomasin maanantaina, että myös mustavalkohaasteen aihe sattuu olemaan sama, kuin makroviikoille olin kaavaillut. En lähtenyt enää uutta aihetta miettimään tässä vaiheessa, joten toivottavasti se ei ketään haittaa, vaan voimme tulkita toisin tässä samaa aihetta.
VIIKON AIHE:
MUISTO


8 kommenttia:

  1. Molen nähnyt saman taulun, en muista missä, mutta lapsena jossain...

    VastaaPoista
  2. Tässä taulussapa on kauniit värit.
    Minulla sama kuva, mutta kirkkaat värit.

    VastaaPoista
  3. samainen kuva on koristanut myös minun seinääni, missähän se nykyään luuraa ?

    VastaaPoista
  4. ..maan korvessa kulkevi lapsosen tie...meillä oli myös samainen kuva olohuoneen seinällä, voi, kauan kauan sitten.....ihana enkeli vierellä käy!

    VastaaPoista
  5. Me kaikki olemme varmaan jossakin, joskus nähneet ko. taulun. Mie vähän fiksasin värejä, saadakseni jumalallisen valkeuden. Siis ylivaloitin ja poltin värejä veks...

    VastaaPoista
  6. Kuva on varmasti kaikille tuttu. Menit sitten tunnustamaan tuon fiksailun. Pilaantui herkkä hetki =o) Ajattelin jo, että värit ovat matkan varrella haalenneet.

    VastaaPoista
  7. Hups! Valitettavasti maan korvessa kulkevi hiukan fiksailtu versio. Alkuperäinen on vielä ihan voimissaan....

    VastaaPoista
  8. Tuollainen taulu taisi yhteen aikaan olla aika yleinen kodin seinällä. Minäkin muistan tuollaisen äidin tädin luona nähneeni.

    VastaaPoista