29.8.2011

Verta kentälle, pojat!

Tilanne katsaus arkiseen viikkoon. Olo on fifti-sixti, onko flunssa vai ei? Tyhmää, pirun tyhmää. Veto vieläkin vetelä, mutta en jaksa kyllä sairastaa. Duuniin siis. Harmittaa, kun en oikein uskalla mitään urheilullista aktiviteettiä suorittaa. Juuri kun oli niin hyvä draivi, aina pitää tulla jotakin... Nyt käännän ajatustoimintani taajuudelle terve positiivisuus ja saan takaisin energiani. Kiitos.

Ukkorähjä lähti eilen duunimatkalle. Olen siis työmatkaleski. Tultiin eilen mökiltä jo hyvissä ajoin ja kas, tekemisen puute ja lievä tylsyys oli läsnä. Kerkesin jo Ukkorähjääkin kaivata (?!!!).... Hyppäsin nopsan selkään ja pyyhkäsin ostarille maleksii. Iso Omena on tyhmä ostari. Se ei houkuttele tekemään heräteostoksia ja on muutenkin virikkeetön. Mukaan tarttui pari mustaa paitaa ja housut. Suoritin myös viikolle tarvittavia ruoka-aineksia. Suunnittelemalla ja toteuttamalla ennakkoon tulee sinun ruokaileman oikein. Illalla rakastin itseä oikein kunnon piffillä. Teki mieli veristä lihaaaaa.... Lisukkeeksi huitasin paistaa pannulla kaalia, pinaattia, purjoa, porkkanaa. Lisukkeeksi kotijuustoa/tomaatti pannun kautta. Eiks tää nyt oo aika hiilariton ja hyvä ape? Näppäränä emäntänä kasvispaistos sai viikkolisäksi jauhelihaa ja raejuustoa. Siinä ateria kahdelle päivälle. Oon mie näppärä...


Varasin liput Chisun keikalle. Häneltä on ilmestynyt uusi sinkku ( LP.) Tämän hetken upeista kotimaisista naisartisteista Chisu on ehdoton suosikkini. Odotan uutta levyä innolla, mutta vasta julkaistun sinkun Sabotage kuulet tästä. Sanat uppoo meikäläiseen kuin metrinen halko, saa homo huokailla ja vaipua melankoliaan. On se niin hyvä. Mieletön.

Ei kai se auta. Pilleriä nassuun ja menox. Kai tää tästä lähtee. Hei, hyvää ja energistä viikonalkua!!!

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään isosta ompusta ku on niin pieni, se ei uuvuta ihmisestä kaikkia mehuja pois. Kenkiä sais olla ehkä enemmän ja kangaskauppa mut näillä mennään. Sen ruokakauppoja inhoan mutta ruuat ostankin aina lippulaivan K:sta.
    Hitsi ko näyttää nää sun ruokakuvas aina niin hyvältä et näppiksille valuu kuolaa.
    Mä mene musatalon kakkosavajaisiin torstaina ja oikein odotan et pääsen uuteen monttuun kuuntelee RSO:ta. Siellä nousee karvat pystyyn on nyt sitten oikein rakennettu lato noin niinko akustisesti.
    Hyviä viikkoja ja koita päästä taas huippuvireeseen:)

    VastaaPoista
  2. Henrietta: En oikein ikinä löydä Ompusta mitään. Varo, että ei mene näppis pilalle ;-) Yritän virittäytyä oikeille taajuuksille, hyvin meni tämä päivä, Jesssss!

    VastaaPoista
  3. Niin onkin Chisu iiihana:)
    Niin on sun ruokakuvatkin. Ja se Omppu on mun mielestä jotenkin kolkko ja sekava, onneks ei tarvitse välttämättä käydä kun näitä paratiiseja on lähempänäkin;)

    VastaaPoista
  4. Viivi: Just olin ajatellut, että missä se Viivi luuraa... Ja sieltähän sitä tulla tupsahti kommentti. Kiva.

    VastaaPoista