19.8.2011

Da da Da Lai la la Lamaaa

Hupsista! Olin laihtunut viime yönä 600 grammaa!! Ja mikä tässä on parasta, minähän en laihduta, syön vain terveellisemmin! Joku tosi tässä hommassa on, aikaisemmat ns. laihdutuskuurit ovat vieneet vähintään sen kuukauden, että paino on notkahtanut alaspäin tällaisella vauhdilla. Huom. ja korostan yhä vielä, mie en laihduta... Syönyt olen ihan mahottomasti ja hyvää ruokaa, ei mitään pupujussi puputusta. Jep, tänään voinkin palkita itseni ihanaisella kermapaskahöttötötteröleivonnaisella. Nou vei, on niin hyvä meno päällä, että rukoilen taas yläkertaa, anna tämä elämäntavaksi! Voinut olen voimallisesti ja energiat kohdallaan. Eilen olin kyllä väsy, nukuin illalla parin tunnin päikkärit ja heräsin kasilta. Hiukka tukka sekaisin, mikä maa, mikä valuutta. Oli tarkoitus pestä paskahuussi ja olla muutenkin aikaansaapa tornaado. Ihan meni reisille, mut kaiketi oli sen tarve.

Tapasin eilen hengellisen heimolaiseni Dalailaman. Da Lai Lama, hih, kuulostaa ihan hittibiisin nimeltä. Da, daa da, da, daa tai Oolaba loma blancaa..... Juu, herra yöpyi siellä missä kaikki muutkin julkimot. Hotellin edusta oli täynnä faneja, jännä fiilis. Tunsin (ko) valaisevan auraenergian, joku valo siitä pikku käppänästä lähti. Huikeeta....

Tiesittekö, että Eat&Joy maatilatori aukaiseen 15.10 uuden kauppahallin (kts. tästä hauska esittelyvideo!) Kluuvin kauppakeskukseen!!! Sinne tulee myyntiin tuotteita n. 500 suomalaiselta pientuottajalta sekä Markus Maulavirran johtama suuri lihaosasto. Puulämmitteinen uuni leivontaa varten, kalasavustamo ja järvikalatiski. Mikä parasta, tämä ihanuus on mun duunipaikan lähellä, siis työmatkan varrella. Mun elämä on pelastettu, herra antaa taas. Mahtavaa, upeeta!! Näitä nimenomaan tarvitaan, kehitys menee hienosti eteenpäin. Suomalainen ruoka kunniaan! Puhtaat raaka-aineet ja tekemisen intoa. Odotan, odotan!!!

Nyt pesen ton paskahuussin tai siis ensin käyn aamu-uinnilla. Näyttää aurinkokin paistavan, silleen somasti. Odotan myös sitä Napratin käsittelyä, se onkin uutta ja ihmeellistä. Iltapäivästä pyyhkästään möksälle. Siellä on kuulemma ihan sairaasti herkkutattia, auts! Yhtiökumppani tulee vierailulle, meillä on bisnesmiitinki. Pieni muotoiset rapukekkerit tiedossa, vähän saa vinhoa nauttia. Jihaa, sanoi piika kun rengillä ratsasti... Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti