26.6.2011

Kuiskaus

Taas on yksi Juhannus selätetty ja joulua käydään odottamaan. Meillä oli oikein mukavaa. Valvottiin peräti viiteen asti! Tuli taas todistettua, että ei tässä nyt vielä ihan ikäloppuja olla. Tanssit jäi kyllä tanssimatta, mutta harrastimme syvällisiä keskusteluja. Tiedätkö, joskus lähtee kivasti höpötys henkevistä. Käytiin läpi kipupisteitä, itkettiin ja naurettiin. Puhuttiin pahaa pois ja paljon patoutumia. Se puhdistaa ihmismieltä ja toivottavasti kaikilla on helpompi olla. Tätä keskusteluhetkeä tarvittiin ja siitä tietää miksi ystävät ovat olemassa. Hieno ilta. Ja ruoka oli hyvää. Onnistuimme syömään ja saunomaan ajoissa, mikä oli myös erityisen hyvä uudisjärjestely. Tätä kaavaa noudatamme tulevaisuudessa. Ja liekkö siinä juuri se syy, että Marttakin jaksoi valvoa. Hyvä me!


Vieraat lähti eilen ja jäätiin ukkorähjän kans kaksin. Tai siis kolmin, Juppe Puppe sai jakamattoman huomiomme. Saunoin pitkän kaavan mukaan, mikä oli myös puhdistava, niin ulkoisesti kun sisäisesti. On se kumma, että tuolla saunalla on myös sisäinen vaikutus. Se on suomipojan ripittäytymisrituaali. Yksinäistä keskustelua saunatontun kanssa. Tai siis joku henki siellä henkäilee.



Ilta oli kaunis ja hieman väsyneen oloinen. Ei ihme, kyllä edellisen yön valvominen pikku simmua näille kilometreille jo painaa. Mutta se ei tahtia haitannut, otimme hyvin rennosti ja nautimme kauniista kesäillasta hissun kissun. Grillattiin maukkaat vartaat ja sen kans edellisen päivän tähdettä. Helppo nakki.




Nyt jo loma kummittelee. Ensi viikolla tiukka rutistus ja vuoden kohokohta on käsillä. Minä en voi duunissa laskeutua lempeästi lomaan. Se on täyttä pauketta loppuun asti. Hyvä niin, sitten tuntee, että on lomansa ansainnut. Eikä minua ahista, se on kääntynyt mukavaksi kutinaksi mahan pohjaan. Tietää, että ensi viikolla on tulossa jotakin spesiaalia. Kiva tunne, hyvä tunne, mahtava tunne. Se on helteitäkin taas luvannut. Hah, antaa tulla vain. Mökillä on vilvoittavat tuulet ja himas kone joka puhaltaa. Hah!

Ou jee. Nyt kuulostaisi sille, että on istunnon aika. Aamu on aika ihana. Aurinko paistaa ja lempeä kesätuuli puhaltelee. Se kuiskaa korvaani: Marttaa, kohta alkaa lomaaaaaaa!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti