20.4.2011

Muisteloita

Hyvin nukutun yön jälkeen on valmis heräämään päivän uusiin haasteisiin. Onko päivät vain pelkkää haastetta, höpsistä. Mukavaa velvollisuutta. Duunissa aika hässäkkää ja piristävä loma antaa voimia. Yksin matkustelu on samalla kuin hiljaisuuden retriitti, ei kovin kauhiasti tule höpöteltyä. Nautin siitä, että saan olla omissa maailmoissani, itseni keskellä, ketään huomioimatta. Mutta nyt on taas kiva olla äänessä, ihmisten keskellä elämässä. Selailin lomakuvia ja vielä hetkeksi hävisin sinne niin Amsterdamiin. Tässä muutama mukava kuva...
















Pääsiäinen tulee, oletko valmis? Meillä munajuhla on mukavasti suunnittelematon. Juuri tällä hetkellä se tuntuu hyvälle vaihtoehdolle. En tiedä, normi olotilassa olisin ahdistunut siitä, että ei ole mitään hassua tiedossa. Nyt ei tarvita. Martta minussa nostaa päätään ja haluaisin pestä parvekkeen sekä ikkunat ( ne on vieläkin pesemättä) ja vaatehuone kaipaisi kesäpölläytyksen. Hommaa siis löytyy ja jos niitä en nyt tee, niin ne jää syksyyn. Vappuna toivottavasti alkaa joka viikonloppuinen mökkirumba. Sitten ei enää kotihommia suoriteta. Alkaa kesän vietto!!!

Oukki doukki. Edessä pitkä työpäivä, nyt hommiin!

9 kommenttia:

  1. Martta. Kevätsiivousta vartenhan pääsiäinen on keksitty ;)

    VastaaPoista
  2. Just niin, se taitaakin olla ohjelmassa useammassa huushollissa.

    VastaaPoista
  3. Jep, mäkin olen suunnitellut kaikenlaista siivoushommaa pääsiäiseksi- miesparka ei vaan vielä tiedä joutuvansa urakoimaan...;).

    Kivoja kuvia reissusta niin tässä kuin muissakin postauksissa :)! Hymy huulilla kattelin, hih!

    t.Minna

    VastaaPoista
  4. Ukot vaan mattoja tamppaamaan. Lupaat olutta, niin ne tekee mitä vaan ;)

    VastaaPoista
  5. Tekee mieli Amsterdamiin, kun katselin noita kuviasi...matkakuume aina päällä!

    VastaaPoista
  6. Mukava käydä kuviesi mukana Damissa.
    Siellä oli pyykit laitettu kuivumaan ihan ulos.

    Tervetuloa takaisin ja nyt vain jumppaamaan, sillä ikkunapesu ja siivous on todella sopivaa jumppausta lihaksille. Tiedän kokemuksesta.

    Hauskaa pääsiäistä.

    VastaaPoista
  7. Katselin itse eilen kuvat sellaisella kuvaesityksellä, siinä on musat ja veikeät esilletulot. Kyllä niitä on mukava fiilistellä jälkikäteen, ihan kuin kävisi uudelleen.
    Tänään hyökätään mökille kevätsiivoamaan, jee!

    VastaaPoista
  8. Miu. Katsoitko kuvia iPadin origami -tsydeemillä? Se on tosi kiva.

    VastaaPoista
  9. Hau. Mulla on läppärissä sama toiminto. Se on kyllä kiva.

    VastaaPoista