19.4.2011

Lasku arkeen

Hups! Arkinen rutiini jyrää minut allensa ja on jotenkin niin hässäkkää, että en kerkeä tännekään läpistä. Höh! En tykkää tästä koko ajan tuli perseen alla menosta. Höh!

Sain eilen iPadin. Se on kiva. Ja uusi käytettävän opiskelu. Siinä meni tämä aamu. Harjoitellaan. Tietotekniikka on ihmeellistä. Olen nörtti. Pahainen.

Nyt väsyttää ja on koko ajan nälkä. Loma syöminen hirtti päälle, tekee mieli koko ajan jotakin. Olen lihonut ainakin kymmenen kiloa. Oksennus. Pääsiäinen tulossa, saa taas elämän ajantasalle. Ei päästä mökille vielä yöksi, päiväseltään mennään siivoamaan. Otan rennosti. Palaan tunteella, het kun helepottaa.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut iPadista! I love my iPad! Meidän läppäri joka on kyllä aika uusi ja oikein hyvä tuntuu nykyään niiiin kömpelöltä. iPadi sylissä sohvalla on vaan parasta. Tätä ei tarvitse edes jakaa miehen kanssa vaan on mun oma.
    Vaikka olen vanha nainen (melkein kuollut) opin ihan itse käytön ja nopeesti.
    - Juppekin oli varmasti iloinen kun tulit reissulta. Kiitos että minäkin lentokammoinen sain olla Dami -tunnelmissa mukana :)

    Ps. En millään malttais mennä nukkumaan vaikka herätys duuniin klo 5.20, netissä aika rientää....

    VastaaPoista
  2. iPad vaatii hieman totuttelua, mutt atuntuu hyvälle juu. Juppe on aina iloinen, kun palaa kotiin. Se lämmittää mieltä. Hui, kuin sun täytyy noin aikaisin herätä, ei kai se ole normi aamuherätysaikasi, hui?

    VastaaPoista
  3. On se. Mutta onneks vaan 2 vko/kk. En ole koskaan aikuisena osannut nukahtaa ennen klo 24. Ei mitään vikaa vikaa....

    VastaaPoista