28.4.2011

Kasvua ja elinvoimaa

Mahtavan kaunis aamu. Upea auringon läiske siivitti uintihetkeä ja ihan jo maistui kesä kielellä, korvissa ja varpaissa. Joka puolella punkee vihreää ja kukkaa, kaikki räjähtää käsille. Päivässä on tapahtunut paljon, on tää vain huikeeta. Tunnen kasvun vahvan voiman, elinvoimaa!!!  Onko itsellä sama voima ja tunne, olenko vahva? Herätään elämään! Näin tahtoo ajatella hän. Voimakkaasti.





2 kommenttia:

  1. Jossain kevät on siis pidemmällä kuin aivan rannikolla... Tosin Helsingissäkin hauskasti huomaa kuinka meri-ilmasto vaikuttaa. Aivan rannassa puissa on vasta pienet silmun alut ja mitä kauemmaksi sisämaahan päin ajaa (mutta kuitenkin Helsingin rajojen sisäpuolella), puissa onkin jo huomattavasti suuremmat lehden alut jo. Tosin pihassamme on kastanjassa valtavat silmut, jotka aukeavat varmaan aivan näinä päivinä kunnon lehdiksi.

    Syksyllä taas mikroilmasto vikuttaa toisin päin ainakin kodin tuntumassa Lauttasaaressa; aivan rannan tuntumassa on lämpimämpää, kun meri lämmittää.

    VastaaPoista
  2. Aloha! Ensimmäistä kertaa tulla tupsahdin blogiisi ja täällä onkin mukava tunnelma ja ihania kuvia värittämässä tekstiä! :)

    VastaaPoista