27.4.2011

Asiatonta

Nyt ei kyllä ole mitään asiaa. Onko sitä yleensä? Kävin aamuisella uinnilla. Avanto on kadonnut. Nyt jo pystyy laiturilla jumppaamaan. Tai leikin siis joogia.... Keskitän energiat tulevalle päivälle, fantsuu.

Matinkylässä on koivut jo lehdellä. Ei siis millään hiirenkorvalla, vaan ihan oikealla lehdellä. Totta. Tänään laitan uuden takin ylle. Ostin Damista mustan trenssin ( miten se kirjoitetaan, höh.) Mulla olisi uudet mageet aurinkolasitkin, miksi aurinko ei paista. Laitanko silti, olenko Elvis?



Enää kaksi yötä niin tulee joulupukki. Ääh, siis päästään mökille. Tunne on sama. Perjantai alkuilta, sauna lämpiää ja tupruttelee pehmeää savuaan. Radio Suomi soittaa puhelinlankoja. Minä istun kiikkustuolissa terdellä ja nautin olutta. Ilta-aurinko häikäisee....

4 kommenttia:

  1. Piti tämä asiatonkin tulla lukemaan.
    Että lehdet koivuissa, se on jo iso uutinen, ei täällä vielä. Tuomi on tosin aika pitkällä.
    Aurinkolaseja tänään kyllä tarvitaan.

    VastaaPoista
  2. Juu, tänään jo reippaasti vihertää. Elvistelin uusilla peililaseilla ;)

    VastaaPoista
  3. Toi mökki-illan kuvaus melkein sattuu, meillä istutaan terdellä vuoden ympäri, mutta se ei oo sama, kuin mökillä. Kyllä teidän kelpaa. ;))

    VastaaPoista
  4. Sepä kuule onkin ihanaa, välitän sulle kesän mittaan kuvia, pääset mukaan tunnelmaan. Ei siis millään pahalla ;) Suomen suvi on vaan niin suloinen...

    VastaaPoista