16.4.2011

Dildoja ikkunassa

Hirveästi paljon ihmisiä kaupungilla. Huomaa, että on lauantai. Minä pakenin hotellin pubiin ja vietän täällä laatuaikaa. Näen suoraan kadulle ihmisvilinään ja ihmettelen moista menoa. Shoppailut on nyt shopattu, tuliaisetkin sain vihdoin ja viimein hommattua. Niistä meinaa tulla stressi, kivahan se on antaa, mutta kun aina ei meinaa löytyä. Hötkyilin päivän siis kaupungilla, istahdin välillä nauttimaan kaffetta tahi olut tuokkosta. Menin siis rennosti ja unohdin museot. Pari kirkkoo tsiikasin, olin hetken lähempänä Jumalaa.

Huominen lento lähtee tyhmästi vasta 18.50, joten päivä pitää vielä keksiä tekemistä. Ei sillä, että minulla olisi kiire pois, mutta en enää oikein osaa keskittyä lomailuun, kun tiedän, että lähtö on lähellä. Sitä vain haluaa lähteä ja sillä hyvä. Yleensä otankin aina aamulennot takaisin, on sit ajoissa himassa. Nyt ei ollut saatavilla, joten täytynee keksiä jotakin. Ehkäpä ne museot....

Juustopyörä

Kukkiva kenkä

Superman street

Kukkiva terde

Ikkunassa dildo, oho!
Kovasti paljon nämä ihmiset juo olutta. Joka ikinen terassi on täynnä turistia ja paikallista. Lähes kaikilla on  olutlasi nenän edessä. Ja tupakkia vetävät solkenaan. Kuppiloissa on tupakointi kielletty paitsi hassun pössyttely. Sitähän saa vetää kaikissa coffeeshopeissa estottomasti, mutta yllätys yllätys, röökiä ei saa niissäkään tuprutella. Paikat on täynnä imelää savua, luulisi, että nikotiini ei sitä imellosta hätkäytä. Hassua on elämän meno. Täällä ei haittaa vaikka olet hiukka hitaalla tahi tillin tallin. Se on näkemästäni päätellen ihan normaalia. Siksi kai tykkäänkin tästä kaupungista. Suvaitsevaisuuden mekka. Enkä nyt tarkoita tällä sitä, että siinä olisi mitään hienoa, jos porukka on tillin tallin töttöröö. Mutta jokainen saa olla niin kuin parhaaksi katsoo ja sitä ei tuomita. Se on se pointti. Kyllähän tuollainen tapakulttuuri välittyy joka päiväiseen elämän menoon. Ei olla niin helvetin kireinä ja eletään hetkessä.

Sieniretket kadotukseen

Liskokunkku
Ei maar, nyt täytynee mennä kaunistumaan. Viimoinen ilta, haluan syödä jotakin oikein hyvää. Laittaisiko ihan uudet releet ylle ja elvistelisi, juu näin teen. Huomenna kotiin. Koti on aina maailman paras paikka. Maailman paras.
P:S Kakkakin tuli. Sellainen lohikäärmekakka. Olen onnellinen.

3 kommenttia:

  1. Matkalla on todella tärkeää, että vatsa toimii, ettei ole koko ajan tönkkö olo.

    VastaaPoista
  2. lol, tosi hauskoja kuvia, niistä välittyy Damin rento meininki. Ja parasta siellä tosiaan on se, että jokainen saa olla niin kuin parhaaksi katsoo, suvaitsevaisuus kunniaan. :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: matkalla, ennen sitä ja sen jälkeen toiminta suotavaa :)

    Itkupilli: Suvaitsevaisuus rock!

    VastaaPoista