14.3.2011

Synttärikilpailu

Tässä kuussa blogini täyttää yhden (1) vuoden! Selailin vanhoja postauksia ja toden totta, tämä toimii päiväkirjan tapaan. Oli ihanaa painua hetkeksi viime kesään ja niihin kuumiin tunnelmiin. Kivasti avautui sieluni maisemaa, niitä heikkoja ja hauskojakin elämän hetkiä. Syvä mietteitä.... Joku postaus herätti minussa erityisen paljon tunteita ja tuntemuksia. Ihan alkoi sydän läpättää. Eihän ne lukijalle avaudu niin merkittävinä, mutta minä olen tyytyväinen, että olen sotkeutunut bloggaamiseen. Näin kirjoittamalla saa huomata, että moni asia on loksahtanut paikalleen tai sitten ei. Mitä kaikkea sitä onkaan pyöritellyt pienessä päässään? On myös asioita ja fiksuja päätöksiä, jotka eivät välttämättä ole toteutuneet, eivätkä näin kestä päivän valoa. Siinä olen hieman pettynyt itseeni. Mutta ei kuitenkaan niin, että heiluisin täällä ruoska kädessä ja antaisin itselleni raippoja. Olen oppinut olemaan itselle armollinen, kaikkea ei voi sisäistää ja oppia, jos ei ole sen aika.  Tärkeintä on kuitenkin hienovireinen muutoksen halu, itsensä rakastaminen ja anteeksi antaminen. Mikä tässä ylläpidossa on tärkeää? Menemällä ajassa taaksepäin et voi unohtaa itsellesi luvattuja lupauksia. Onko se hyvä vai huono? Siihen minulla ei ole oikeaa vastausta. Se on mielipide politiikkaa. Minulle tämä kaikki ei ole pelkkää diipadaabaa, vaan kyllä tämä on samalla matka sieluni maisemiin. Synkkiin ja valoisiin.

Asia mihin kiinnitin erityistä huomiota oli mielialani vaihtelut. Olen muutenkin mietiskellyt ko. asiaa. Oli hauska (?) huomata, että postauksien tunnelma vaihteli muutamassa hetkessä ilosta tympeään kyllästymiseen. Onko näin, että ihmislapsi hakee sitä iloista virettä elämäänsä jatkuvasti eikä hyväksy harmaata arkea? Eihän asia voi mennä niin ja luulen, että olen päässyt tässä asiassa itseni ymmärykseen. Minun mieleni, minun sieluni on elämän vuoristorataa. Olemalla jatkuvasti iloinen ja onnellinen, en oikeasti tuntisi ilon ja onnen hetkiä. Nämä harmaat tahmeudet ovat niitä onnen siemeniä. Vai onko tämä sitä, että alkaa vihdoinkin hyväksyä itsensä sellaisena kuin on? Tarkoitan tällä sitä, että päämääräni ei ole se, että hinnalla millä hyvänsä ihmisen tulee tavoitella onnea ja autuutta. Hyväksymällä huonot hetkesi, saat niitä onnen pikku pipanoita. Ja juuri se tekee tästä elämästä elämisen arvoista. Tulkoon harmaus, tulkoon valo! Tulkoon elämä! Ihanaa!

Olin pyytänyt kiinnittämään huomiota valokuviin. Ajattelin ensin, että teen näistä uusimmista valokuvistani jonkun kivan synttärikilpailun, mutta H-hetki on liian pian. En saa tänne tarpeeksi uusia kuvia ideaani. Mutta joku kilpailu vuosipäivän kunniaksi on saatava aikaan, eikö vaan? Mennään niinkin yksinkertaisesti, että tästä päivästä 14.3 aina tuonne 20.3 välisenä aikana kommentoineet lukijat ( ei tarvitse olla rekisteröitynyt) ovat mukana ylellisen Biolage-hiustuotepaketin arvonnassa. Kaikki ne kommentit jotka saan 14.3 - 20.3 välisenä aikana ovat mukana synttäriarvonnassa!!
Tuotepaketti on arvoltaan n. 50 euroa ja se sisältää shampoon, hoidon ja tehohoidon. Tuotteet valitaan tietysti voittajan hiuslaadun mukaan ja posti tuo perille :) Kannattaa osallistua! Rohkeasti vaan mukaan, osoitetietosi voit tarvittaessa laittaa mun henk.koht. sähköpostiin, sitä ei tarvitse julkisesti levitellä. Snäppärää.

Nyt paistaa aurinko! Tätä olen odottanut ja nyt on hyvä hetki lähteä kuvaamaan. Jään innolla odottamaan kommentteja ja toivottavasti päivässäsi on tänään hienoja onnen hetkiä. Mutta muista, jos tänään on havaittavissa harmautta, se on vain siksi, että huomaisit huomisen onnen ja ilon. Just näin. SMACK!

20 kommenttia:

  1. Arvonnassa mukana ja onnea blogisynttäreistä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, toivotaan, että onnetar suosii rohkeaa!

    VastaaPoista
  3. Miau. Onnittelen minäkin! Kiitos kivoista jutuista, luen niitä mielelläni kuten kommentoinneistani olet varmaan huomannut. Varsinkin kuvasi miellyttävät ja erityisesti ruokajutut kuolaan satavarmasti, varsinkin kun itse oon pari kuukautta noudattanut aika uskollisesti Heikkilän Antin diettiä. Juppesta voisi olla useammin kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Jep, jep. Thänks ja kuvia tulee jatkossakin ja lupaan kuvata myös pikku herraa. Odotan, että päästään mökkimaisemiin, siellä on kiva kuvata.

    VastaaPoista
  5. Mukava blogias on aina lukea,
    hienosti osaat kaiken sanoiksi pukea.
    Osaksein saan noista hyvää mieltä,
    käytät niin kovin reipasta kieltä.
    Eteenpäin jatka vaan samaan malliin,
    tiedä vaik kutsu tulis superbloggaajien talliin.
    Onnea, pitkää ikää Lemon Gay´lle,
    paljon kuvia ja tekstiä lupaathan meille!

    HipHipHURRRRAAAA!!!

    VastaaPoista
  6. Ihana Pia, minnuu alkoi niin lämpöisesti hymyilyttää!!

    VastaaPoista
  7. Osallistunpa minäkin. Onnittelut blogisynttäreistä ja kiitokset leppoisista jutuista, joita kirjoittelet!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Mausteinen manteli! Kävin kurkkaamassa blogiasi, taas paljon uusia, hienoja ruokavinkkejä.

    VastaaPoista
  9. Arvonta voidaan päättää nyt tähän. Kiitos, olen voittaja! :)

    VastaaPoista
  10. Se on asenne mikä ratkaisee!! Naina voittoon!

    VastaaPoista
  11. Eipäs hötkyillä siellä! Täällä yksi osallistuja lisää sekoittamaan pakkaa :)! Onnee mulle!

    t.Minna ;)

    VastaaPoista
  12. Ai niin, Onnee 1veelle :)! (Mullakin alkaa olla kohta vuosi blogistina takana)

    t.sama M

    VastaaPoista
  13. Villa Kajava mukana kisassa ja kiitokset onnitteluista.

    VastaaPoista
  14. mikko77@jippii.fi18.3.2011 klo 8.31

    Mukana kisassa ja onnea.

    VastaaPoista
  15. ruska5@luukku.com18.3.2011 klo 8.33

    Onnea .Mukava lukea blogia.

    VastaaPoista
  16. siirit@wippies.fi18.3.2011 klo 8.34

    Mukaan vaan kisaan.Onnea blogille.

    VastaaPoista
  17. Mikko77, Ruska5 ja Siirit onnea kisaan ja kiitos osallistumisesta! Jee!

    VastaaPoista
  18. Vihdoinkin SSL ja TSL protokollat kunnossa ja kunat taas näkyvissä. Hauva-täti muakana kisassa. Onnea Maken höpinöistä Lemon Gayksi kasvanut loistoblogi, päivien piristys

    VastaaPoista
  19. lintu6@luukku.com18.3.2011 klo 22.52

    Hieno blogi ja ONNEA 1 v.

    VastaaPoista
  20. Hyvä Hauva-täti, hienoa, että homma pelittää. Komementit ovat aina tervetulleita. Niitä on kiva lukea. Toivotaan, että onni suosii :)

    Lintu6: Olet mukana kisassa ja kiitos vierailusta! Saa liittyä myös jäseneksi ;)

    VastaaPoista