15.3.2011

Pinnallinen säteilyvaara

Aamun ensimmäiset uutiset kertovat hälyttävää tietoa Japanista. Ei kiva. Säteilyä on ihmiselle vaarallinen määrä. Huh. Ei taida kirsikan kukat kukkia tänä keväänä.... Ainakaan kovin iloisesti. Olen aina halunnut käydä Japanissa ja joku päivä matkan teenkin. Nyt joutuu hiukka odottaa. Toivotaan, että Japani pääsee jaloilleen. Tuntuu pahalle...

Eilinen veepee oli taas aika hässäkkä päivä. Liikoo hommoo, sanon minä. Käytiin illalla Ikeassa ostamassa duuniin lisää kaffekupeja. Sorruin ostamaan himaankin kaapin täytettä. Mulla on jonkun sortin astiafetissi. Rakastan kauniita laseja, astioita. Se ei todellakaan ole sama mistä aterian nautit. Ainut ongelma on säilytystilan puute. No, mökille voi aina kantaa joutavia. Joskaan, en tykkää siitäkään, että mökki on käytetyn kaman kaatopaikka. No, on taas hirvee ongelma mulla. Hyi, häpeäisit! Japanissa ihmiset etsivät kadonneita omaisia ja kotejaan, minä itken säilytystilan puutetta. Häpeä tollo!
Selvittelin eilen sitä macrolinssiä. Ovat aika arvokkaita. Soitin rajalashoppiin ja sain kyllä hyvää palvelua. Kehottivat hetken odottamaan, keväällä ko. linssit tulevat tarjoukseen. Se on sitten taas eri asia, maltanko odottaa. Linssi on pakko saada ennen damin matkaa. Tahtoo. Miten nämä mun ajatukset tuntuvat tänä aamuna niin pinnallisille? Kai minä voin elää elämääni vaikka japanissa ei asiat olekaan ihan parhaalla mahdollisille tavalla. Sori, sori.

Ethän ole unohtanut synttärikilpailuani? Ajattelin, että kommenttien määrä olisi runsaampi? Reippaasti ja rohkeasti mukaan vaan! Kommentti lisätään postauksen lopussa olevasta kommentti tai kirjekuori linkistä. Sitä napsauttamalla, homma etenee ja tulee selkeät ohjeet kuinka toimia.

Jep, aurinko paistaa ja on kiva lähteä duunin!Olin pyytänyt kiinnittämään huomiota valokuviin. Ajattelin ensin, että teen näistä uusimmista valokuvistani jonkun kivan synttärikilpailun, mutta H-hetki on liian pian. En saa tänne tarpeeksi uusia kuvia ideaani. Mutta joku kilpailu vuosipäivän kunniaksi on saatava aikaan, eikö vaan? Mennään niinkin yksinkertaisesti, että tästä päivästä 14.3 aina tuonne 20.3 välisenä aikana kommentoineet lukijat ( ei tarvitse olla rekisteröitynyt) ovat mukana ylellisen Biolage-hiustuotepaketin arvonnassa. Kaikki ne kommentit jotka saan 14.3 - 20.3 välisenä aikana ovat mukana synttäriarvonnassa!! 
Tuotepaketti on arvoltaan n. 50 euroa ja se sisältää shampoon, hoidon ja tehohoidon. Tuotteet valitaan tietysti voittajan hiuslaadun mukaan ja posti tuo perille :) Kannattaa osallistua! Rohkeasti vaan mukaan, osoitetietosi voit tarvittaessa laittaa mun henk.koht. sähköpostiin, sitä ei tarvitse julkisesti levitellä. Snäppärää.3 kommenttia:

 1. Miau. Pakkohan meidän on jatkaa tätä elämää vaikka suruttaakin Japanin tilanne.
  Vielä: Asiasta en mitään tiedä mutta saisko sieltä damista halvemmalla sen osion kameraan?

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on, eipä se ketään auta että soimii itseään.

  Jostain kumman syystä hihityttää hirveästi toi sana "snäppärää" ;D

  VastaaPoista
 3. Viivi: Täytyypä tehdä tiedusteluja, kiitos vinkistä. En itse tajunnut mahdollisuutta....

  Sari: Niinpä, meillä jokaisella on ne omat "ongelmat" vähättelemättä muita. Se vasta on snäppärää!

  VastaaPoista