21.3.2011

Kuka, mitä, milloin ja missä?

Sain viime viikolla Kaaponkammari blogilta kuka mitä missä ja milloin haasteen. Kiitos kaunis ja vastaankin siihen kuvallisesti. Kiitos myös Kaaponkammarille hyvästä palautteesta, se lämmittää aina mieltä ja antaa hyvän syyn jatkaa bloggaamista. Valitettavasti en keksi kenelle laittaa haastetta eteenpäin, sillä kaikki seuraamani blogit ovat sen jo saaneet.

Mitä? Ehdottomasti kuplivaa mansikalla.

Milloin? Kesäiltana. Kyllä.

Kuka? Minä ja energiat.

Missä? Sienimetsässä olen onnellinen.

9 kommenttia:

 1. Hienosti kiteytetty kuvin ja sanoin! Sulla on niin homma hallussa Maketsu.

  VastaaPoista
 2. Ou jee, nyt olet mukana synttärikisassa :) Hyvä-m-!!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus ja kauniit kuvat. Go Maketsu Go!

  VastaaPoista
 4. Hyvin olit kuvien keinoin vastannut haasteeseen :). Miten mulla nyt tulikin mieleen, että kuva kertoo paremmin kuin tuhat sanaa...;),mm.maistan kuvasta suorastaan kylmän kuplivan juoman..Kaikki nuo ylimmät kuvat passaa mullekin, mutta sienille olen yliherkkä.

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 5. Juuri näin, kuvat kertoo kivasti. Ai, että odotankin kauniita kesäiltoja mökillä, lasissa kuplivaa, mansikan makua. Sitä kohti!

  VastaaPoista
 6. Miu. Kuplivaa, maailman parasta juomaa! Hienosti oivallettu tyyli haasteeseen. Jos jonain pävänä kyllästyt nyk. ammattiisi voit ryhtyä vaikka ruokakirjojen tai jonkun muuan aiheen kirjailija-kuvaajaksi.
  -Ihanaa, kesä tulee.....

  VastaaPoista
 7. Hau! Kuplivaa ei mikään voita :) Yritän opiskella valokuvasta ja kuka ties, vielä joskus sillä saisi leivän päälle syrjintä...

  VastaaPoista
 8. Hyvät vastaukset. Voisin sanoa samat sanat ja sanonkin.

  VastaaPoista