21.3.2011

Kätevä emäntä

Jep, jep! Aamuinen uintilenkki suoritettu ja Martan aamupäivä on ollut varsin touhukas. Kakut paistettu, koti siivottu, pyykit pesty ja paikat järjestyksessä. Syntiäänkö anteeksi siivoaa? Höpö, höpö, maanantaina ollaan hyvä perheen emäntä. On kiva, kun on paikat järjestyksessä. Ukkorähjä kasasi eilen emännälle yrttipuutarhan. Siinäpä se nyt loisteloo, kävin heti ostamassa salaattia ja yrttiä. Yksikertainen vekotin, vettä ja valoa. Minä annan sen rakkauden. Nyt kuulkaa kukkii tai siis vihertää.Synttärikilpailun viimeinen osallistumispäivä oli eilen. Silloin Lemon Gay täytti yhden (1) vuoden! Ajattelin kuitenkin, että vielä voisi osallistua tämän viikon. Kilpailuaika oli aika lyhyt :(  Suoritan arvonnan ensi viikonloppuna, joten vielä kannattaa osallistua. Lemon Gay olisi myös onnellinen, jos rekisteröityisit lukijakseni. Vähän niin kuin synttärilahjaksi... Hyi, nyt olin mauton. Mut joo.... Siis uusi mahdollisuus aina tuonne 26.3 lauantaihin asti!!!
Olin pyytänyt kiinnittämään huomiota valokuviin. Ajattelin ensin, että teen näistä uusimmista valokuvistani jonkun kivan synttärikilpailun, mutta H-hetki on liian pian. En saa tänne tarpeeksi uusia kuvia ideaani. Mutta joku kilpailu vuosipäivän kunniaksi on saatava aikaan, eikö vaan? Mennään niinkin yksinkertaisesti, että tästä päivästä 14.3 aina tuonne 20.3 välisenä aikana kommentoineet lukijat ( ei tarvitse olla rekisteröitynyt) ovat mukana ylellisen Biolage-hiustuotepaketin arvonnassa. Kaikki ne kommentit jotka saan 14.3 - 20.3 välisenä aikana ovat mukana synttäriarvonnassa!! 
Tuotepaketti on arvoltaan n. 50 euroa ja se sisältää shampoon, hoidon ja tehohoidon. Tuotteet valitaan tietysti voittajan hiuslaadun mukaan ja posti tuo perille :) Kannattaa osallistua! Rohkeasti vaan mukaan, osoitetietosi voit tarvittaessa laittaa mun henk.koht. sähköpostiin, sitä ei tarvitse julkisesti levitellä. Snäppärää.

Minulla on hirveä ongelma. Aloitettuani tämän luomuilun, en voi enää nauttia iltapäivä pullakahviani. Eihän tuolta lähikaupasta löydä mitään luomupullaa. Hyllyt tursuaa sitä lisäaine kakkaa ja nyt en vain halua sitä syödä. Mun on ikävä pullaa. Martan täytyy itse leipoa. Tälle päivälle on tarpeeksi ohjelmaa, joten nyt juon vain kupillisen kahvia. Siis ilman pullaa. Oih ja voih, tätä kurjuutta. Heitin viime viikolla jouluiset piparin loput tunkiolle. Ei ole edes niitä. Ehkä minä kestän tämän. Ai niin, minullahan on tummaa suklaata. Se saa leikkiä pullaa. Jee!

7 kommenttia:

 1. Komea on uusi yrttipytinkisi... Onnea ja kasvuvoimaa ryytimaalle!

  Mukavaa alkanutta viikkoa vaikka jouduitkin sen ilman pullaa aloittelemaan!

  VastaaPoista
 2. Eiks oo? Nimimerkillä: Iloinen puutarhuri. Mie otin kahvin kans duunikakkua, vaikka ei se oo sama asia. Pulla on aina pulla ( paitsi ei kakkapulla.)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tuollainen, vähäks ollaan nyt samiksii ;D

  Tieto tosiaan lisää tuskaa, sitten kun vielä perehtyy kosmetiikan myrkkyihin, muoveihin jne. niin alkaa jo kylmää hikeä pukkaamaan...

  VastaaPoista
 4. Mitäs me pikku puutarhurit! En edes uskalla ajatella kaikkia myrkkyjä mitkä meitä vaanii...

  VastaaPoista
 5. Mielenkiinnolla seuraan elämääsi ruoan ja yrttien parissa. Mekin ollaan luomuiltu parhaamme mukaan jo jonkin aikaa, ja pikkuhiljaa olen ajatellut siirtyä luonnonkosmetiikan pariin ja syventyä tosissaan maalaiselämään, alkaisinko viljelijäksi vaikka! T: Serkkutyttö

  VastaaPoista
 6. Onpa kätevä yrttitarha, tuollaista jaksaisin/osaisin ehkä minäkin hoidella! Tällä hetkellä hoitelen ainoastaan rahapuuta ja se voikin ihan hyvin. Johtuu varmaan siitä, että mitä vähemmän siihen kiinnittää huomiota, sen paremmin se kasvaa :D

  Ja tässähän sitä ollaan arvonnassakin mukana, ei hullumpaa!

  VastaaPoista
 7. Serkkutyttö: Kun on aloittanut tämän luomuilun, niin kaikki muu tuntuu jotenkin pahalle. Joskaan en ole mikään "fanaattinen" ruokien suhteen, aina kun on mahdollista niin mahd. puhdasta ja läheltä.
  Elegia: Suosittelen, helppo hoitoinen on ja kiva saada tuoretta. Kisassa mukana, jee!

  VastaaPoista