5.3.2011

I love Mac

Lempeä lauantai-aamu. Mokka maistuu taivaalliselle ja aamun valo kurkottelee. Olen tyytyväinen itseeni, sillä eilen oli paha levottomuus. Se sellainen keväinen pörinä, juu nou? Viittä vaille baarin lähtö, mutta vaiensin himoni ja hillittömän haluni. Pimeän talviunen jälkeen valo herättelee käpyrauhasta ja kaikenmaailman anaalirauhasia. On jotenkin hillitön halu mennä ja tulla. Yökaudet rellestäminen vaatii kuitenkin kohtuuttoman veronsa, sitä ei jaksa, eikä halua. Näin on parempi. Tänään on lava-lauantai ja pikku, pikku bileet polokasen pystyyn. Illan menu on jo tiedossa, ehkäpä nautin kyytipojaksi kuplivaa. Se rauhoittaa alati kiihtyvän pörinän. Juu, näin on. Miten toi kuulostaa jotenkin järkevälle, minäkö järkevä? Ettei vain olisi selittelyn makua.... Mitä ilta tuokaa tullessaan...

Ostin eilen uuden läppärin. On se söpö. Ihan on uusin Mac-malli. Miten ihmislapsi voi olla niin tavaran ja materian perään? Onko se sitä, osta, osta ja osta?! Ei, kyllä ostos on perusteltu ja tarve suuri. Mutta jonkinmoista kieroutunutta tyydytystä saaminen ja ostaminen tuottaa. Varsinkin nämä tekniset elämän iloittajat. En olisi koskaan uskonut, että minulla täytyy olla kaiken maailman laitetta ja hilavitkutinta. Elämä on....

Tässä se nyt on, mun Mäkki. 

Sikäli positiivista, että olen nykyään kiinnostunut tietotekniikan hallitsemisesta. Tällä hetkellä selvittelen valokuvauksen opiskelu mahdollisuuksia. Tahtoo yksityisopetusta. Tämä on ihan tervettä halua. Umpio tampiona minulle on tullut hillitön halu ymmärtää ja oppia. Käyn Mac-kurssia, toivottavasti kohta myös valokuvausta jne. Olen kiinnostunut myös kokki ja viinikursseista. Mitäs tämä nyt oikein on? Mistä moinen oppimisen nälkä? Elämän ehtoo puolella pitäisi humisevaan päähäni saada uutta informatsuunia, kuvittelenkohan itsestäni liikoja? No, ei oppi koskaan ojaan kaada. Ei niin.

Tänään on toiminnallinen päivä. Kodin Anttila kutsuu, ne kukkaset vaativat uudet rajut ruukut. Pitäisikö aloittaa kevät siivousta? On just sellainen olo, että perkeeleesti puhdasta jälkeä ja uutta raikasta energiaa torppaan! Martta on rajulla tuulella. Vot sie, näillä mennään.

3 kommenttia:

 1. Miau. No niin, mä kuulun samaan Apple-perheeseen, I love my iPad! Ei tarvitse enää "tapella" isännän kanssa läppäristä ;)
  Onnittelut Macista! Ihania syötäviä oot taas väsännyt.
  Ps. Mä oon sua vanhempi ja haluan oppia uutta edelleen, olisko tää nyt dementian torjuntaa... Pusuja Juppelle.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä vaikuttaa härpäkkäineen ja kärpiäisineen siel kaik... jatkele vaan samaan malliin niin takuulla jaksan lukea ja katsella! Ihanaa kevätauringon pilkettä päiviisi!

  VastaaPoista
 3. Viivin pusut Juppelle kuitattu. Me alkavat demet tarvitsemme aivojumppaa!

  Piia, kiva kun jaksat lukea ja kevät rähäkkää rintoihin, reisille ja sielulle ja mielelle. Täyttäköön valo elämäs!

  VastaaPoista