Otin melkein neljäsataa valokuvaa ja nyt niissä on purkaminen. Yksi loman kohokohdista oli tietysti syöminen. Se meni jopa juomisenkin edelle. Näin se vain on tässä iässä. Ja hyvä niin, ei tullut mitään övereitä. Olen ylpeä itsestäni. Eksoottinen ruokakokemus oli ravintola Kammissa. Sellaiset Lappilaiset poropeijaiset. Tunnelma oli lämminhenkinen ja kursailematon. Ruoka perinteistä ja oikein hyvää! Tässä illan meny.
Alkuruokana tarjoillaan suomalaista, kirkasta siikakeittoa
***
***
Pääruuaksi on valmistettu avotulen äärellä
perinteisiä Lapin herkkuja:
poromakkaroita, kodassa savustettua poropaistia,
poronkäristystä, porsaankylkeä,
loistelohta, perunamuusia ja uuniperunoita
perinteisiä Lapin herkkuja:
poromakkaroita, kodassa savustettua poropaistia,
poronkäristystä, porsaankylkeä,
loistelohta, perunamuusia ja uuniperunoita
Lisäksi tarjoillaan
metsäsienisalaattia, puolukkaa ja kammin suolakurkkua
***
metsäsienisalaattia, puolukkaa ja kammin suolakurkkua
***
Jälkiruokana ohukaisia hillojen
ja kermavaahdon kera
ja kermavaahdon kera
Hinta: 40 € / henkilö
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti