6.2.2011

Lapin taikaa

No niin, himassa ollaan! Kyllä koti on maailman paras paikka! On aina hienoa matkustaa, mutta on myös mahtavaa tulla kotiin. Ja omaan sänkyyn! Sitä ei voita mikään! Ikävöin omaa tyynyä. Levillä oli liian kova ja iso.... tyyny. Ja tietysti ikävöin Jupsua, tuota maailman hienointa ja parasta pikku koiraa. Ukkorähjää en vielä kerennyt ikävöimään. Pikku erot tekevät vain hyvää.... En jaksa nyt läpistä enempää, matkaväsy vaivaa. Pakko laittaa jo muutama lapintaika kuva. On siellä hienoo, eikö olekin?Ymmärrän kyllä miksi ihmiset haluaa pohjoiseen. Tämä kaikki on sielua riipivän kaunista. Tunturin hiljaisuus ja auringon äärettömyys saa pienen ihmisen nöyräksi. Luonnon parasta antia. Toden totta.


 

Tässä muutama luontokuva. Halusin laittaa nämä mahdollisimman suurena, näkee paremmin kuinka kaunista siellä on. Nyt nukkumaan, aikaero syö miestä. Nunnuka, nunnuka lai loi leilaa.....

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi, kyllä on komiat kuvat. Oot tainnut harjoitella jo paljon kuvaamista, kun niin komijalta näyttää. Kyllä se Lappi vaan on paikka, jossa taitaa sielu levätä.

    VastaaPoista
  2. Ostin uuden kameran viime viikolla ja nyt harjoittelin... Tavallisella digillä olen kuvannut jonkun verran. Mut hei, toi pohjoinen on täynnä kuvattavaa. Niin kaunista ja sielukasta :)

    VastaaPoista