19.2.2011

Opetusta ja oppia

Tälle päivälle riittää postauksia. Silloin on hyvä päivä, ei tapahtumaton. Mii laik! Sain tänään ensimmäistä kertaa negatiivistä palautetta blogistani. Tämä blogi on onnettoman ja kyynisen  ihmisen valitus. Voih, sitähän elämä juuri on. Stailini on lifestyle. Siihen kuuluu onni ja matala onnettomuus. Elämän valitus. Kenties juuri se rehellisyys voi olla tylsää ja onnetonta. Mutta se on mun elämää. Mun elämä voi olla onnetonta ja kyynistä. Tottahan toki, voisin kirjoittaa myös pelkää huomioivaa hassua, mutta ei se ole mun elämää. Tämä mun elämä pyörii mun ympärillä. Tää on mun juttu. Siksi tätä luetaan. Itsekkäästi ajattelee hän. Sori.  Olen kyllä myös saanut paljon hyvää, hyvää palautetta. Kiitos siitä, yritän jakautua ja nähdä asioiden kultaisen keskiväylän. Tai siis joku hiway....Iltapäivän Mac-kurssi oli antoisa. Lähdettiin ihan alkeista ja tajusimme, että tästä voi tulla pitkäkestoinen kurssi. Vuosia... On niin paljo asiaa ja ymmärtämistä. Nyt kaikki tuntuu usvalle mun aivojeni lokeroissa. Mutta on hyvä saada jotakin uutta pohdittavaa harmaille aivokytkennöille.


Eikö ilmassa ole jo kevättä? Miten mun Cavavarvasta alkoi jo niin pakottaa. Oli ihan pakko poksauttaa, onko kuplivampaa kesän makua? Pari mansikkaa lasiin ja se on siinä. Kesä tai joku lämmin. Ihan taidan tuntea hyttysten ininää ja kesän tuntua... Tulee se, tulee sieltä. Kesä nimittäin.

4 kommenttia:

 1. Jatka iloluonteista valitusta edelleen, please! :)

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos, tuota tarvitsin juuri tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 3. Omana itsenä, rennosti ja turhaa pingoittamatta, niin silloin hyvä. Ilot, surut, vatsan toiminnot, syömiset, juomiset ja darrat.

  VastaaPoista
 4. Juuri näin! Lähdenkin tästä aamukakalle....

  VastaaPoista