17.2.2011

Hullu kuu

Loppu viikkoa kohti mennään. Mahotonta vauhti hujahtaa nämä viikot. Hyvä niin, ei jää ihmislapsi junnaamaan paikoilleen. Se on liike mikä pitää voimassa. Viikonlopuksi ei ole muuta suunnitelmia kuin ne Mac-opinnot. Siinä onkin tarpeeksi mun aivokapasiteetin käsittelykyvylle.
Täysikuu siinä möllöttää. Kylmän kelmeää valoa heijastaa. Kuuletko kuinka sudet ulvoo, uuuuuuuhhhhhh? Oletko kuuhullu? Minä hieman, uni on levoton ja päässä viiraa..... Uuuuuuuuhhhhh! Auuuuuuuuuuhhhhhhh!!!!
Pitkästä aikaa jotakin kokeilemisen ja mainitsemisen arvoista uutta duunissa. Matrixin Biolage-sarjassa on kahdeksan erilaista hoitokokonaisuutta ja sarja on ecocertifioitu. Tämä taas tarkoittaa, että sarja on mahdollisimman luomu ja ekohenkinen. Eikä hinnatkaan ole pahat. Shampoo 15 ja hoidot n. 17 egee. Tuoksu maailmaltaan raikkaat ja hei, pakkaukset kierrätysmateriaalia. Ekoloogisuus on päivän ja tulevaisuuden sana. On hienoa ottaa huomioon näitä asioita. Sarjassa on myös aikas ihania kampaajalla tehtäviä hoitoja, toimii! Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Ameriikan ihmemaalla myydyin sarja, joka sekuntti myydään yksi pullo! Kertooko jostain, en tiedä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti