22.1.2011

Syötävän hyvää

Tässä muutama lupaamani kuva. Illalliset oli onnistuneet ja ruoka syötävää. Vieraat olivat sitä mieltä, että ruoka oli taivaallista. Lähes jumalallista. Tunnelma kaunis ja elämä hyvä. Tässä myös illan ape.

MENU

Alkupalat: Savustettu poronliha ja muikunmäti täytteiset tuulihatut. 

Suunhuuhteluruoka: Limoncellogranita

Alkuruoka: Martan merelliset lehdykkeet

Pääruoka: Herkkutattipasta, valkosipulileivät

Jälkiruoka: Creme Bruleè

Viinit:
Luis Massing Shampanja

La Soufrandise Pouilly-Fuisse Vieilles Vignes

Marchese Antinori Chianti Classico

Alkuruoka

Suunhuuhteluruoka

Tattipasta

Creme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti