17.12.2010

Argh!

Puolitin eilen tupakanvieroituslääkkeen ja heti tuntuu että, toi mieli kiristyy. Kuvittelenko vaan? Kuvitellaan, että kuvittelen. En jaksaisi sitä helvettiä ennen joulua. Pitäisi olla kiltti ja hyvä tahto... Jos totta puhutaan, niin mun tekisi mieli vetää perseet ja vetää nikotiinii niin että, taju lähtee. Mutta sitä en tee. En niin. Huomenna mennään joululounaalle ja kuuntelemaan kauneimmat joululaulut Johanneksen kirkkoon.
Hah, tulee mieleen se edellinen tupakoimattomuus. Se oli nimittäin samoihin aikoihin ja lääkitys loppui kivasti joulun alla. Oltiin samaisessa konsertissa ja mua vitutti niin armottomasti, että olisin halunnut tappaa kaikki siellä kirkossa. Tuli vain mieleen.... Ei jaksa.

Älä kerro kenelle, tilasin ukko rähjälle lahjaksi perutustutkan. Kyllä, se on sellainen tekninen vehje, jolla näet mennä autoinesi taaksepäin ilman, että ajat kenenkään päälle ja tapa eläviä. Tai voi kai ne olla kuolleitakin, ne jotka allesi jäisivät, ilman perutustutkaa. On se snäppärä laite. Ei ihminen voi pelkästään omiin silmiin ja katsomuksiin luottaa. Sitähän voi ajella minne sattuu.
Tiedän sen olevan hänelle mieleinen. Tuskin malttaa aattoyönä yöpuulle käydä, kun pitäisi päästä tutkan kanssa rassaamaan. Voi noita poikia! Miksiköhän minulta puuttuu kokonaan tuo autohormooni? Sitä ei voi selittää sillä että, olen niin gay. Onhan ukko rähjäkin. Tai kai minä olen much more. Olen. Tykkään puuterista ja lapsena barbiloista.... Auto, ihan sama mulle.

Ensimmäinen joululounas nautittu. Yök, oli kyllä pettymys. Näköjään jouluruokakin voi olla epäonnistunutta. Rosollin kastikkeessa liikaa etikkaa, porkkanalaatikko vetistä ja kinkku ihan mautonta. Tämä lounas nautittiin ravintola Bankissa, duunipaikan lähellä. Yleensä siellä on lounasruoka suhteellisen hyvää, mutta tämä oli kyllä pettymys. Toivottavasti lauantain joulupöytä Katajanokan kasinolla on bueno.

Tämä on nyt sit se sellainen jouluisan touhukas viikonloppu. Pitää aloittaa sitä joulusiivoamista, kuusi laittaa ja koti koristella. Suunnitella syömiset ja juomiset. Lahjat on nyt kaikki hommattu ja Kuopio osastokin hoidettu. Eipäs tässä hätä päivää, jos toi vitutus ei vain ottaisi otteeseen. Yritän olla ihan tonttuna. Hip, hap ja tap!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti