17.10.2010

Mökki is over





Oltiin viimeinen viikonloppu möksällä tälle "kesälle." Kylmähän siellä oli kuin helvetissä, mutta niin hiljaista ja rauhallista. Lämmitin saunan lauantai-iltana ja nautin, nautin, nautin... Vesikin on sopivan viileää ja kirkastavaa.
Oli hauska muistella kuumaa kesää, nyt luonto ympärillä veteli viimeisiään ja kaikki oli jotenkin elettyä. Minullehan syksy on uutta energiaa, mutta kyllähän se mökkikausi on loppu, kaput, ohi ja silleen.

Nyt keskitytään viettämään kaupunkielämää ja se onkin ihan tervetullutta vaihtelua. Nyt vain täytyy saada nämä energiat taas kohdalleen Barcelona reissun jäljiltä. Vielä hiukka hakusessa. Ihmisen liha ja himo on heikko. Minä ratkesin. Minä sorruin!
Vedettiin ystävän kanssa oikein kunnon kännit. Hirveet lärvit. Kaamea morkkis ja vitutuskin... Siinä meni mun tipaton. Ei, en ala asiaa itkemään. Nokka kohti taivasta ja onhan tässä vielä juomatonta elämää tähteellä. Mutta harmittaa. Kerron yksityiskohtaisemmin, kunhan saan matkapäivityksen ajankohtaiseksi. Kuvien kans on sähläämistä, läppäri temppuilee. Osa kuvista siellä ja osa pöytäkoneella.

Jep, jep. Huomenna on vapaapäivä. Touhua ja tehtävää riittäisi, katsotaan jaksaako ja kykeneekö? Otti voimille tuo mökkitouhuilu. Näin puolikuntoisena ei pitäisi riehua....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti