2.10.2010

Club de la Gurmee




Image

Ruokaklubimme kokoontui kesätauon jälkeen. Pojat vei meidät syömään Ravintola Juureen. Lähituotettua suomalaista hyvää ruokaa. Tykkäsin kovasti.
Club de la Gurmee koostuu parista kaverista ja meistä. Päätämme vuorotellen ravintolan ja uusi tapaaminen sovitaan aina edellisen yhteydessä. Snäppärää!

Ravintola Juuri on Korkeavuorenkadulla (27) pienehkö ja helppo ruokaravintola. Sisustus ei mitenkään herättele, mutta ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
Aloitimme aterian lasillisella espanjalaista Cavaa. Voih, kuinka ihanalle alkomahoolin kirpeys maistuikaan. Onhan takana jo viisi kokonaista viikkoa ilman... Sain kuitenkin pidettyä itseni ruokajuomissa, eikä baarikärpänen edes yrittänyt villiintyä. Näin on hyvä ja mukava. Sain mutta mitään en menetä.

Söin alkuruuaksi Sapas lajitelman, hauska idea - voit itse tilata useasta eri vaihtoehdosta alkupalasi. Päädyin tällä kertaa raputäytteinen kaalikääryle, tuoremakkara vodkasinapilla, perunakropsu ja munajuustoa lajitelmaan. Oli oikein maukasta ja huuhtelin sen alas Roero Arneis valkoviinillä.

Pääruuaksi karitsanlapaa ja juurespannukakkua. Juomana La Langhetta punaviini, aahhh!

Jälkiruuaksi suklaafondat/ålvadosjäätelö, Mas Amiel jälkiruokaviini.
Kupillinen hyvää espressoa, mustikkagrappaa sekä petit four.
Ainut miinus tulee lihan suolaisuudesta. Ateria hinta 94.50 eli ei paha. Tarjoilu oli harmiton ja hyvä. Kyllä minä tätä nautintokokemusta voin suositella.

Tähän tyydyttävään ruokailukokemukseen on hyvä lopettaa tämä päivä. Nyt tyytyväisenä untenmaille. Sielun levottomuuskin hieman helpottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti