23.6.2010

Möksällä

Iltaehtoolla pikku päivitys. Täällä sitä ollaan taas! Päivä lensi kun siivillä ja ilmassa oli juhlan tuntua. On se jännä, että aina perjantaisin ja juhlapyhien aattona ihmiset ovat villiä ja vapaita. Nauru herkässä ja kaikilla on mukavaa. Maanantaina taas.... Sinä tiedät.

Mökillä odotti ystävän tekemä herkullinen makaronilaatikko. Hän tekee maailman parasta makaroniloudaa. Syötiin massut pullolleen. Tänään otetaan ihan rauhallisesti. Huomenna on touhupäivä. Heti aamusta suuntaamme kirkolle ostoksille. Loppu sapuskat ja uudet upeat terassikalusteet. Olen jo ne varannut Karjaan Jyskistä. Ehkä saat kuviakin....
Huomenna on myös tarkoitus siivota ulkovarasto/liiteri, helvetin romuläjä. Siinä meneekin mukavasti muutama tunti, kaikki joutava pitää viedä kaatopaikalle. Ja hei, tyhjiä pulloja on kertynyt hieman. Niillä rahoitammekin Juhannuksen ruokaostokset tai ostamme lisää juomaa. Hah! Ohjelmassa on myös saunan pesua, juhannuskoivujen haku, raparperipiirakan teko. Huh, on hommoo. Mutta kivoo hommoo. Osa tehdään perjantaina, ei mittään stressiä! Erityisen mukavaa on, että tulimme mökille jo tänään ja saa kaikessa rauhassa tehdä Juhannusjuhlia.

Hampaat on nyt muotittettu. Hassu sana. Toimenpide oli lyhyt ja jännä. Mössöä suuhun ja hampaat siirtyi muottiin. Ensi viikolla tulee kiskot. Sanoinkin hammaslääkärille, että odotan ihmeitä. Siihen loppuu hampaiden kiristely ja se helvetin stressi! Mikä ihana loma on tulossa!

Nyt nukkumaan. Jaksaa huomenna pörrätä. Me päätimme, että Juhannuksena ei Inkoossa sada vettä. Näin on. Yritän keretä dokumentoimaan juhlahumusta ja vähän arjestakin. Tack och adjöö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti