17.6.2010

Jep Jep



Ouh, tulin just aamu-uinnilta. Polkasin fillarilla rantareitin ja täytyy kyllä sanoa, että luonto on rehvänä. Kaikki kukkii runsaana ja on niin täyteläistä. Hienoa. Olin hyvä ihminen ja heitin muutamat jooga-asanat laiturilla, nouseva koira ja makaava lehmä....
Tänään alkaa mun viikonloppu, pääsee taas rauhansa temppeliin eli mökille. Huomiselle ei ole mitään ohjattua toimintaa, joten taidan ottaa laiskasti ja lueskella. Olla vaan.

Sarjassamme sairaskertomuksia.
Kävin eilen hammaslääkärillä. Mulla on ollut outoja pakko-oireita purukalustossa, vihlomista ja herkkyyttä. Tohtori määräsi purukiskot. On vallan herra purrut hampaansa palasiksi. Etuhampaat on murtuneet! Yöllistä jännitystilaa eli stressiä. Mie en ymmärrä, omasta mielestä mulla ei ole mitään stressiä, mutta hampaatkin sanoo toisin. Outoa.
Okkei, ensi viikolla otetaan muotti ja sit saan kiskot yöksi. Siihen loppui kiristely ja hampaiden pureminen. Katsotaan, sanoi lääkäri...

Minun tekee mieli Japaniin. Mieliteko on toki ollut jo pidempään, mutta nyt matkakuume on taas nostanut päätään. Hitto, kun olisi joku innostunut ja kiva matkakumppani, joka olisi valmis kanssani lähtemään. Laitan asian hautumaan, tutkin nettiä ja haaveilen. Japani voisi olla kiva. Huisin kiva. Haaveita täytyy ihmisellä olla. En tiedä, mistä tämä hillitön matkakuume johtuu, mutta näkemisen nälkä on kova. Barcelonakin on näkemättä, sinnekin tekisi mieli. mahotonta meininkiä. No, kesällä Kuopioon. Ja viikonloppuna Inkooseen!

Tähän on tultu. Ostin viime viikolla lihavan ihmisen T-paitoja. Sellaisia halpoja H&M versioita duunipaidoiksi. Kaikki vanhat paidat puristaa ja ahistaa. Ostin ne sovittamatta ja himassa huomasin, että ovat pieniä?! Vein ostokset takaisin ja vaihdoin ne todella lihavan ihmisen kokoihin. Tähän on tultu. Ja kesällä. Syö enemmän pullaa ja juo viikonloppuna lisää kaljaa.

Ensi viikolla lyhyt työviikko. Aloitan Jussin jo keskiviikkona, jee. Sen jälkeen enää viikko duunia ja LOMA. Oho, tulipa kaikki niin äkkiä. Kohta on joulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti