1.5.2010

VAPPUNA


Vihdoinkin mökillä!
Tulimme tänne Jumalan luomaan paratiisiin jo torstaina. Nyt on lauantaiaamu ja minä kuuntelen tätä ihanaa hiljaisuutta ja ympäröivää luontoa. Hetki on kaunis. Hentoinen usva keräilee voimansa rippeitä ja päivä alkaa heräillä. Linnut, lukuisat laulajat pistävät minulle parastaan. Ei hienompaa voisi olla. Sielu lepää, että virkistyy.

Eilen oli vappuaatto. Tänne ei tietysti hulinat heilahda, ihan mentiin rauhallisesti. Joka taas tarkoittaa sitä, että Lähdejärven seniorit kävi yöpuulle jo klo: 22.08
Marketta Liljeqvist ( yksi altteregoistani) paistoi munkkeja, noita Venäläisiä persreikiä. Hyvät tuli munkit ja mukava oli tunnelma.
Tehtiin pihahommia ja laiteltiin paikkoja kesäkuntoon. Kivasti aurinkokin vilautteli itseään.
Vappuaaton illallinen tehtiin helpoksi ja rennoksi ruokahetkeksi. Laitettiin Ribsejä ja Hampurilaisia grillissä. Näppärää kotiruokaa. Ja hyvää. Se on sellaista "osallistuvaa" keittiötä. Kokki laittaa tarveaineet valmiiksi ja jokainen saa kasata oman burkerin.
Ainut huono puoli voisi olla hillitön ylensyönti. Yksi burkeri liian vähän ja kaksi taas liikaa. Hirvee ongelma.

Erityisen mukavaa vapun viettoa. Rentoa ja hyvien ystävien lämmintä läsnäoloa. Ihmeellistä naurun voimaa. Henkistä treeniä nauruterapialla. Sitä tarvitaan elämässä.
Siksihän täällä mökillä niin viihtyy. Kiitos siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti