26.5.2010

Keuhkoo



Helvetti, kun ottaa keuhkoon! Mut olin tänään duunissa, parempi sekin kuin kotona makaaminen. Kunto tosin ei ole kaksinen, mutta ei oo kuumetta jne.
Täytyy katsoa huominen ja mennä sit lekuriin, jos se on putkien tulehdus. Argh!
On niiiiiin väsy! Nyt on tullut hakkaava yskä, pelottaa ensi yö. Miten saa nukuttua?

Kuunkuiskaajat ei päässyt edes eurofinaaliin. Katsoin lähetystä eilen, ja mun mielestä Suomen esitys oli hyvä, raikas ja erilainen. Kai se oli vähän juntti.... niin kuin minäkin. Mut tykkäsin.
Monet biisit oli enemmänkin outoja.... Siksi ajattelin, et Suomi menee kevyesti jatkoon.

Näin viime yönä outoa painajaista. Tai en oikein tiedä mikä se taas oli?
Heräsin siihen, kun sänkyni vierellä oli pitkä, hoikka mieshahmo. Hänellä oli yllään joku pitkä vaalea kaapu, enkä erottanut tarkasti kasvojen piirteitä. Ne olivat jotenkin hämärät. Kyseinen herra oli tullut hakemaan minua mukaansa ( minne?) Minä huusin, kuka oikein olet ja mene pois! Potkin jaloillani siihen suuntaan. Pelotti niin perkeleesti ja sytytin valot. Kai heräsin välillä ( olinko unessa, valveilla vai sillä välillä?) ja makasin sängyllä tajuten kaiken olevan unta ja tunsin kylmät väreet päästä varpaisiin. Heräsin aamulla ja yövalo paloi.... Mahtoi olla meteli yöllä...

Laitoin auton myyntiin. Ajattelin, että heti alkaa puhelin soimaan ihan simona. Ei ole tullut yhtään soittoa. Siitä olisi tarkoitus saada kesälomarahat, muuten saattaa lomailu olla köyhän sorttista. Eipä siihen tarvita kuin yksi soitto ja ostaja. Hyvä auto, suorastaan helmi. Minulle tarpeeton, joutaa pois. Osta sie hyvä auto!

Otan pienet höyryhengitykset ennen untenmaille menoa ( ja pari röökii vielä.) Jospa se olisi parempi päivä huomenna. On se!

1 kommentti:

  1. Ei mitään hätää Maketsu jos rööki vielä maistuu! Antaa palaa vaan :o), sillä se lähtee millä se on tullutkin. Eiku oikeesti- mee nyt hyvä mies lääkäriin! Paranemisia.

    VastaaPoista