14.4.2010

Huomenta


Heräsin tänään pirteänä kuin pupujussi. Se on aina onnellista.
Nyt maistuu kupillinen mokkaa ja suklaakeksi. Mie olen pikkuleipä miehiä. Hyi, kun kuullostaa jotenkin perverssille. Mut ei se sitä ole. Keksi on hyvin näppärä makean taltuttaja, pienehkö annos kaloreita ( jos ei syö puolta pakettia kerralla.) Tai mihin sitä nyt vertaa. Ainakin vähemmän kaloreita kuin jossakin viinerissä.
Joskus on mukava herättyään nauttia keksikahvi ja aamiainen tulee vasta sit myöhemmin. Tämä on yleensä pyhäaamun rutiini. Nyt elän keskellä viikkoa ja tällä lailla hurvittelen...

Kävin katselemassa matkalaukkuja. Uuden osto on edessä. Vanha levisi Lontoon reissun jälkeen ja on saatava siis uusi. Juu, kyllä löysinkin kivan ja juuri sellaisen haluaisin. Samsoniten neljällä pyörällä, vetää toista sataa litraa ja painaa vain 4,8 kiloa. Laukku on niin iso, että siinä voisi vaikka yöpyä! Löytyy eri väreissä, kiinnostava sininen ja upea musta. Valinnan vaikeus. Sininen erottuisi kentällä, mutta musta on mua ja tyylikäs. Ainut negatiivinen pointsi on hinta. 379 euroo! Suolasta. Tahtoooo!!!

Mulla on hirvee matkakuume!
Vielä kuukausi ja pääsee matkaan. En muista, joko olen maininnut matkakohteen. Las Meloneras Crand Canaria, tico, tico....
Tahtoo aurinkoon, tahtoo relaa. Eipä siinä muuta. Otan varaslähdön kesään ja saan pohjarusketukset mukavasti. Ei tartte sit täällä hötkyillä möllykän perään, kunhan syventelen vaan. Olen sillalailla vanhan aikainen, että kesällä täytyy olla brune.
Eilen eräs asiakkaani kertoi kohteesta. Hän on vieraillut kyseisessä kohteessa ja hotellissa useasti. Tämä kermapyllyhän ei mihin tahansa räkälään tällä iällä enää lähde. Viisi tähteä on oltava, vähintään neljä. Kohteessa on upea Spa ja eränäistäkin aktiviteettiä.
Tarkoituksena on nauttia kaunistavia ja relaksoivia hoitoja sekä rauhoittaa mieltä, että sielua. Aamuisin on taijiitunti ( mulla on pienet pohjat, sillä olen sitäkin joskus harrastanut, mitäpä en olisi ?) Iltapäivällä mahdollisuus joogaan ja pilatekseen. Aikas kiva, vai mitä?

Oikeastaan tämä hetki on matkan parasta antia. Odottaa ja suunnittelee. On intoa täys. Aloitan matkavalmistelut hyvissä ajoin. Maanantaina kävin ostamassa matkalukemiset. Mukaan lähtee kolme romaania. Sofia Oksasen/Puhdistus ( kai se on pakko lukea, niin palkittu teos...) Lorna Pyrne/Enkeleitä hiuksissani ja Elina Tiilikka/Punainen mekko. Ehkäpä saat kevyen referaatin lukemisistani.
Aurinko rasvat, ennen ja jälkeen on vielä ostamatta. Maitohappobakteerit ostin jo. Matkapuvustusta mietiskelen jo kovin, ehkä joku kevyt T-paita on ostettava. Siitä se tulee, lähdön tunnelma, ehanaaaaa!!!

Ensi viikonloppuna mennään fiinisti ulos syömään. Meillä on yhden ystävä pariskunnan kans sellainen diili, että vuorotellen viemme toisemme ulos syömään. Siis omakustanne hintaan. Mutta valitsemme kohteen aina vuorotellen. Ja nyt on meidän vuoro. Lauantaina menemme siis perinteiseen Lehtovaaraan. Odotan kulinaristista huipentumaa ja tietenkin mukavaa läppää. Nämä näin, ovat juuri niitä elämän pikku porkkanoita, että jaksaa taivaltaa etiäpäin.
Sunnuntaina, satoi tai paistoi, menemme sit siivoamaan sinne mökille. Eli mukava viikonloppu on tulossa. Hui, hai mikäs hätä ihmisellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti