7.11.2011

NOMO Jeans


Täydellisten The farkkujen metsästys on tuottanut tulosta. Kampin kauppakeskuksessa on Nomo Jeans, josta saat design-farkut mittatilaustyönä. Aika huikeeta! Minut on skannattu (!) ja tilaus on lähtenyt eteenpäin. Nyt vain jännityksellä odotamme.

Liike sijaitsee 4. kerroksessa ja minut vastaanotti pirteä ja iloinen myyjä. Hommahan etenee seuraavasti. Ensin kartoitetaan se, minkälaiset farkut haluat. Malleja on viisi ja minusta tuntuu, että etsimäni on  perusmallia. Siitä siis lähdetään. Hiukka mua hämäsi, kun housuja ei soviteta ollenkaan, ja toivonkin, että ko. malli on juuri se, mitä olen koko elämäni löytämättä etsinyt. Sen jälkeen käydään mielenkiintoisia yksityiskohtia läpi...
- vyötärön korkeus
- väri
- tikkausten väri
- taskukangas
- etukiinnitys
- takatasku
- etutasku
- vyötärökaitale
- vyölenkit
- lahkeen käänne
- tuplasauma
- takalappu

Mallit edestä

Mallit takaa

Taskukangasta ja etumus vaihtoehtoa

Erilaista vyötäröö
Kaikki nämä on valittavissa muutamista malleista ja ainakaan minulle ei ollut valinnan vaikeutta. Tiedän, todellakin, mitä haluan. Lähinnä mua jännittää, että pesu ja kulutus on juuri se mitä sieluni silmin näen ja haluan. Siihen ei valitettavasti käsittääkseni voi kovinkaan paljon vaikuttaa. Mutta, Nomo Jeansilla on tyytyväisyystakuu. Farkut tehdään niin monta kertaa, että asiakas on varmasti tyytyväinen. Vaikuttavaa!

Tämän jälkeen kroppasi skannataan. Se oli jännä kokemus, ihan kuin olisit ollut jossakin aikamatkakapselissa. Tämä on siis se sovitusvaihe, kone mittaa tarkasti koko vartalosi ja näin saadaan aikaiseksi ne täydelliset The farkut!! Hei, mua ihan oikeesti jännittää, mitä sieltä tulee!

Musta koppi skannaa sut!
Toimitusaika on muutamia viikkoja ja arvaa paljonko hinta on? Ei enempää kuin 136 egee!!! Ja farkut toimitetaan sinulle haluamaasi osoitteeseen. Tätä minä sanon jo palveluksi! Jos olet tyytyväinen valintaasi, tiedot jää heille ja näin uusien mittatilaus pyksornoiden tilaus on jatkossa helppoa. Kokemus oli intresantti ja toivon, että The farkkujen metsästys on näin tullut päätökseen. Jos itse olet "etsijä" niin uskoisin, että tässä olisi ratkaisu myös sinun ongelmaasi. Huippua!

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista ja uskomaton toi hinta, mä kerkisin jo kuvitteleen tota lukiessani, että farkkupöksyille tulee hintaa ihan kamalasti, miten ne voikaan olla noin edulliset ja kaikki tuo palvelu päälle. ;)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnolla jään odottamaan loppuraporttia. Mulla olisi tässä farkkujen hankinta ajankohtainen, ja sinne kauppaan lähteminen on niiiiin vaikeeta! Kun ei ole sellainen standardimallinen mistään kohdasta, niin etsintä ja sovittaminen on silkkaa tuskaa.

    Ei ole paha hinta mittatilaustyöstä. Ja kun ei tarvitse tehdä itse niitä viimeistelyjä, kuten lahkeiden lyhentäminen ym...

    VastaaPoista
  3. Wow, luulin minäkin että olis paljon kalliimpaa. Sutjakoita poikia kuvassa;)

    VastaaPoista
  4. Itkupilli: Mie olisin ollut valmis maksamaan enemmänkin :)

    Mymskä: Saan housut viimeistään 19.12 ja jos ne ei ole hyvät, niitä säädetään. Mielenkiinnolla odotan!

    Viivi: Ei oo paha hinta! Aika jännä, että ei tarvinnut ollenkaan sovittaa. Skannattiin vaan!

    VastaaPoista
  5. jännää! en oo kuullutkaan moisesta! sun pitää sit postata mitä sieltä skannuksen jälkeen tulikaan. mielenkiintoinen liike! ja hintakin on sopiva!

    VastaaPoista
  6. akissfromthepast: Odotan itsekin mielenkiinnolla ja varmasti postaus on tulossa!

    VastaaPoista
  7. miten farkkujen kanssa kävi?

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Katso joulukuun postaus, sieltä löytyy tiedotetta :) http://maketsu-maketsu.blogspot.com/2011/12/me-and-my-jeans.html

    VastaaPoista