11.5.2011

Da da dam

Se on KESÄ nyt! Merivesikin on lämmennyt uinti mahdolliseksi. Olen onnellinen. Vihreän määrä saavuttaa huippuaan, onpa kaunista. Mahottoman kaunista. Kesä on kiva. Ampiaiset pampiaiset yrittävät tehdä pesää parvekkeelleni. Olin murhaaja ja suihkutin myrkkyä. Olen paha tappaja. Ei tahdo piikkii. Pois, pois pampiaiset.

Ostin eilen värikkäitä paitoja. Raikasta, merihenkistä sinistä, värikästä ruutua. Vallan hurjaksi heittäydyin. Minulle, mustalle ja valkoiselle, värikästä ylle. Totuus on kuitenkin se, että ostin pullukan ihmisen paitoja. Kaikki vanhat kinnaa ja saa minut tuntemaan oloni liian pieneen kuoreen ahdetuksi nakiksi. Ei taho olla tiukka nakki. Tahtoo olla läski makkara. Rauhassa leveä. Höpö, höpö. Vaaka näytti normi kilot. 200 grammaa enemmän. Yksi tahi kaksi olutta vähemmän viikonloppuna. Olen hoikka taas. Jah! Olenko tänään värikäs läiskä? Joko voi laittaa shortsimittaa kaupunkikuvaan? Odottaako vielä.



Paratiisi Oskari laulaa luikautti Suomen jatkoon. Hieno homma. Niin on tavallinen herra henkilö, että on jo epätavallinen. Diipa daapa, ihan nätti biisi. Muut hirveetä renkutusta. Ei Osku hännän huippu ole. Niin on erikoinen tavallinen. Hyvä, hyvä! Perinteikkäästi lauantai-iltana viisustuuudio möksällä. Kyllä nyt taas jännittää... Mitähän laittaisi illalliseksi, Suomiruokaa olla pitää. Väännänkö kaliskukkoa elikkäs kalakukkoa? Ripsipiirakkaa vallan tarjoan. Kossua kittaan. Enkä, viisuhumppa on parasta päihdettä, ouh!


Lähden ajoissa duuniin, elvistelen hetken Espalla. Jäätelökesää lallatan ja pallon kylmää haukkaan. On se niin kesä. Hymyt pyllyyn nyt, toverit! Kyllä se talvi vielä tulee ja saa murjottaa!

1 kommentti:

  1. Täytyy sanoa, että kyllähän tuota Oskua kuunteli ilman hedaria - toisin kuin monia muita. Ei ihme, että meni jatkoon, kun eipä tuo taso niin kova ollut ;))

    VastaaPoista