28.12.2018

Muu maa mustikka Malaga on mansikka

Malagas ollaan juu! Asunto on jette kiva. Tällainen tilava kaksio ja kaikki on niin siistiä. Jos mahdollista, niin tää on parempi kuin edellinen. Sitäkin suotta pelkäsin, et jos tää on hirvee härdelli mesta, mut ei. Ei tod kuulu mistään mitään vaikka ihan ollaan keskustan tuntumassa. Asunnossa on jopa kaks terdee. On tällainen pikkunen, arki terde, missä nyt istun ja tosta menee kierreportaat ylös, missä on sit sellainen hulppeempi juttu ja ihan mielettömät näkymät joka suuntaan. On aina kiva, kun asumus on hyvä.

Naiset mekoissaan

Meittin kirkko


Malaga on niin Malaga. Tykkään tästä kaupungista. Styleitä ihmisii, rentoo menoa ja kaupunki on hallittavissa. Ei liian iso, eikä liian pieni. Kapeat kujat, vanha arkkitektuuri, kaikki se hivelee Rva:n sielua ja estetiikkoo. Saavuttuamme käytiin vetää burgerit ja sit tultiin tupluureille. Edellinen yö oli nukuttu heikommin, joten päikkärit oli paikallaan. Ja mikäs oli nukkuessa, kun on hiirenhiljaista.

Siestaa

Ovi


Herättyämme kauniina kipastiin kylille. Nautittiin erittäin mehevä ja maukas paella. Olen nyt oppinut, että en syö annoksista kuin puolet. Kuola valui eilenkin suusta ja tahdonvoimaa tarvittiin, etten olisi mättänyt koko pannua. Näin vältän vatsakipuja ja oksupoksua. Olen fiksu. Varattiin myös uudenvuoden dinner yhteen tuttuun ja turvalliseen ravintolaan. Meny kustantaa 150 erkkii per nuppi ja tässä nyt kävin pohtimaan, et kandeeko mun maksaa, jos en pysty syömään ja juomaan ( hintaan sis. viinipaketti.) Tämmöstä tää on. Massutautisen elämä. Ollaan naurettu, et kaikki se mitä en enää pystyisi syömään, siitä tulisi aikamoinen lista. "Perdon Senjor, mä en sit voi syödä äyriäisiä, lihaa, paprikaa, sipulia, valkosipulia, maitotaloustuotteita, eikä viljaa. Enkä myöskään voi juoda viiniä ja oluenkin pitää olla gluteenitonta, muchas gracias!"

Kujilla

Hammamin sisäänkäynti, tänne ollaan menossa


Täällä on tällainen puolipilvinen, hentosumuinen keli. Ei ollenkaan viilee, lämmintä on varmaan joku viistoista astetta. Näkymät tosiaan on koko Malagan ylle. Kyllä kuulkaa pitää sanoa, että kaiken näköistä kortteeria mahtuu verkkokalvoilleni. Oikeastaan aika kiva, eriparia, paljon väriä ja paljon vanhaa, ollutta ja mennyttä. Mut se tekeekin tästä kaikesta niin mielenkiintoista. Antoisaa katsella ja ihmetellä.

Kulmilla

Ovi


Jotakin kylthyyriä voisi tänä päivänä harrastaa. Paljon me ollaan täällä jo nähty, mut vielä on näkemättä. Joku kiva museo tai täytynee ottaa selvää mitä näyttelyitä yms. täällä menee juuri nyt. Se on hyvä käydä välillä itteensä sivistämässä. Mut joo, ei mitään liian aikataulutettua. Minäkin oon oppinut olemaan tai siis yritän. En hirveesti hoputa, enkä tee aikataulutettuja päiväohjelmii. Annetaan mennä omalla painollaan juu. Meillä menee UK:n kans aika hyvin tämmöiset asiat putkeen. Ei tartte kättä vääntää siitä mitä tehdään ja milloin tehdään. Olen antanut hänelle duuniaikaa ja mie teen omia juttujani. Balanssia, balanssia, pupuset.

Yksinkertainen on simppeliä

Iltanäkymä kirkolle


Miten musta tuntuu, että voisi vielä pikku unoset vetää. Kello hiipii puolta päivää ja Rva. vetäisi sikeitä niin, että savu perseestä nousee. Mitä välii. Jos nukuttaa niin antaa maata vaan. Kyllä tuonne kylille kerkee. Ajatelkaa, vielä viikko täällä ja sit loma on ohi. Toisaalta aika on tuntunut pitkälle, mutta se on samalla mennyt uhkaavan nopeasti. Mut en ajattele sitä vielä. Sen vitutuksen voin vastaanottaa sitten, kun on sen aika. Tai sit on kiva lopettaa lomailu ja lähteä. En tiiä. Sen verta huomaa, että duuniasiat on alkaneet tulla uniin. Pikku painajaisii siitä, että ajanvaraukset ovat ihan sekaisin, en tiedä mikä päivä on ja ketä asiakkaita on tulossa. Normisettii siis. Hasta luego!

4 kommenttia:

 1. Tykkään niin sun kuvista(kin). Mukava seurata sun menoa siellä.
  Terveisin "varjolomailija"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun varjolomailet ja kommentilla tyrkkäät. Olen miettinyt, pienen kysynnän vuoksi, että taidan pistää kannet kiinni. Mut yksikin tämmöinen kommentti auttaa taas höpisemään. Ja jos joku pääsee vielä varjolomalle, niin eiks se oo aika hyvin. Kiitos kiitos sulle!

   P:S Ensi viikolla tämä ihanuus on ohi.

   Poista
 2. Malaga on niin ihana, kiitos kaupunkikierroksesta uutta matkaa odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malaga on se The City! Täällä jo neljäs kerta, enkä vain kyllästy.

   Poista