28.5.2017

Vain minä ja Carnier tiedämme sen

Me vietimme vapaapäivän remontista. Se teki hyvää. Mielessä pyöri, mut sain rauhan. Saadakseen rauhan, piti toki pikkasen puuhastella. Niitä mökin perusjuttui, tiskaamista ja pientä paikan järjestelyä. Sain mää parit ikkunat pestyä. Niin laiska ja selkärangaton olin, että pesin vain ulkopinnat. Ei jaksanut sisältä, ettei tule liian puhdasta. Juu, linnut alkaa lentelee päin ikkunoita, jos ovat liian puhtaat. Oliko tarpeeks hyvä perustelu?



Käytiin Karjaalla. Mentiin ihan ulkoruokintaan ja laadukkaasti aabeeceen seisova lounaspöytä nautittiin. Se oli hyvä. Kanaa ja lihapullia. Olin kuitenkin vaihtanut kroksit lenkkareihin, silleen citistailis mentiin juu. Siinä on jotain perusturvallista ja tavallista, kun nauttii huoltoaseman lounaspöydän. Ollaan noin niin kuin kaiken äärijuurilla. Ja hei, illalla laitettiin vaan lämpöset voileivät. Rouvallekin helppoo. Aina välillä kannattaa sinne keittiönkin puolelle asettaa helpotusta. Pysyy Rva. tyytyväisenä ja jaksaa kurnuttaa.



Kaikki tykötarpeeton saatiin mitä haettiin. Tyhjensin Tokmannin Carnier skinactive varastot. Ei niitä ollut kuin yheksän. Nyt täytyy aloittaa metsästys muualta päin suomee. Yheksän on aika vähän ja yhden jo armeliaasti luovutin UK:n ryppyihin. Ei riitä koko kesälle. Jos varsin vieraitaan rakastaa tällä yleellisellä ja ihmeitä tekevällä Carnier Tissue Mask Moisture bomb kasvonaamiolla. Ei mie tiiä mitä myrkkyjä se sisältää, mutta tunne on hoitava ja jos oikein kovasti uskoo, niin juonteet ja rypyt siliävät. Joskin ei sillä nyt täällä mökillä ole niin hirveesti merkitystä. Onko joku ryppy sileempi ennen vai jälkeen naamion. Enemmän sillä on psykologinen vaikutus. Pidän huolta itsestä ja tuosta toisesta ryppynaamasta. Jos Carnier olisi kiva, niin ne lahjoittaisi Rouvalle vuoden naamiot. Koska, aion nyt suositella teillekin, rakkaat lukijani, tätä ihanaista tuotetta ja oikeesti kuulla, mitä ihmeitä se teki teidän ikääntyneelle, veltolle, harmaalle ja ryppyiselle naamalle. Oliko ero huomattava ja tuliko teistä yhtä sulokkaita kuin meistä. Minut saattaisi jopa pestata Carnierin kasvomalliksi. Vartalostani ei siihen enää ole, ja siksi tyytyisin kasvomalliksi. Käsimallikin vielä menee, jos ei kuvat hirveen läheltä.



UK sai eilen vesipumpun laitettua ja nyt ei tartte vettä roudaa rannasta. Toisaalta, se on ollut hyvää hyötyliikuntaa, mut on se tuossa saunan seinustalla eri kätevä. Tulee vesi niin kuin hanasta ja saattaa tarvittaessa laskea. Kakstoist kesää ollaan täällä jo vettä roudattu. Silleen on aparaatti perusteltu. Kun pumppu toimii, aloittaa rouva airobikkaamaan. Ottaa veneestä airot ja vetää niillä yksristikaks koreografian rantakalliolla. Humalaspäissään totta kai. Jotenkin tätä ruumista on rasitettava, jos ei ole veden kantoo, on sit airobikkii. No oikeesti, mie alan kohta vesijuoksee. Vielä ei ole vesi niin lämmintä, että siellä saattaa jäätymättä polokee. Ei oo kiva, kun jäätyy tuonne seljälle yhteen kohtaan kiertämään. Ja onhan mulla täällä kaikki liikunnallista iloa tuottavat härpäkkeet. Tuossa noin selätin kivasti koristaa terassipenkin alta. On jo pari kesää siellä pölyyntynyt. Kahvakuulaa löytyy monen painoista, mut ei sitä, mikä ei paina mitään. Harmi. Se olisi niin kiva.



Tänään sit ahdistutaan ja mennään laittaa keittiöö kuntoon. Kyllä me ne astiat kaappeihin nyt laitetaan, oli valmista tahi ei. Pitäskö ihan vittuillessaan laittaa jo verhot ikkunaan. No, eipä nyt aloiteta rienaamaan. Mennään päiväks sinne ja tehdään mitä laitetaan ja illaks tullaan tänne takas. Kyllä se tästä iloks vielä muuttuu, sano isäntä, kun pässin kiveksii kuohitsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti