8.3.2017

Mualimanloppu tulee

Kuinka teet pienistä vastoinkäymisistä isoja asioita osa 1. Mulla ( ja varmaan monella muullakin ) on outo tapa alkaa elää asioita etukäteen. Eikä suinkaan niin, että näkisi ne valona tulevaisuudessa. Ei missään nimessä. Aina on mualimanloppu tulossa ja vaikeimman kautta eli suomeks, pitää ressata ihan turhaan.

Uudistetun kylpyhuoneeni lattiakaivo ei vetänyt kunnolla. Suihkussa käytyäni lattia lainehti vedestä. Näin jo niin silmissäni uuden remontin, kuinka lattia vedetään auki ja koko hela duuni menee uusiks. Se jyskytti takaraivossa ja teki olosta levottoman. Miks aina pitää tulla vaan saissee? Kapula käteen ja kiinteistöpäällikkö paikalle. Loppuviimeks, kaivoon oli jäänyt pikku betonimöykky, joka poistettiin ja asia oli sillä korjattu. Turha pelko, taas kerran.

Päivitin tietokoneen ja puhelimen. Sekaisin menivät, kas kummaa. Mikä ressi, voinette arvata. Tietotekniikka ihmisen elämässä on siitä hallitseva, että sen täytyy toimia tai koko elämä on sekaisin. Niin miks, minä kysyn? Ei tästä ole aikaakaan, kun näitä rakkineita ei ollut olemassakaan. Ei edes voitu kuvitella moista. Nyt ne kilpailee samalla viivalla joka päiväisen leipämme kanssa ja auta armias, jos eivät toimi. Hirvee on ressin määrä. Nyt molemmat pelittää ja uudet käyttikset on tosi jees. Turha, turha, turhaa.

NAISTENPÄIVÄÄ!!!


Mua jännittää hieman. Tänään meno päätohtorille. Mulle on hieman epäselvää miks. Siks jännittää, kai. Sain lähetteen neurolle, kun kerroin tohtorille tästä mun hurjasta yöelämästä. Ne painajaiset ja jatkuva riehuminen öisin. Se saattaa kuulostaa kevyelle, mut allekirjoittanut voi kertoa, ettei se sitä ole. Ei lepää ihminen, kun paholaiset kiusaa ja kaikki muutkin kummajaiset. Ja nähkääs, se on lähes joka öistä hommaa. Työstä sellainen käy. Hyvin mielenkiinnolla menen, ei siinä mitä.

Päästyäni aiheeseen, kummastelen seuraavaa. On tässä joutunut käymään tohtorilla muutoinkin. Sellaista miesten ikääntymisestä johtuvaa vaivaa ja vikaa. On nyt parisen kertaa käynyt niin, että lääkäri ei tiedä. Samoja nettisivuja selailevat kuin tohtori Netti M. Janhunen. Odottaako ja velvoittaako lääkärin tietämään kaikesta kaiken? Pitäisikö vastaus tulla kuin apteekin hyllyltä vai voiko lekuri olla tietämättömäpi kuin potilas. Nuoriakin ovat, voisin olla jo isoisä heille. Enkä nyt väitä, että nuoruus on tietämättömyyttä, kokemattomuutta se voi olla. Enihau, kyllä se pistää miettimään, et tuleeko oikeaa hoitoa, medisiiniä ja diagnostiikkaa. Ettei vaan nyt mene harhaan.

Tänään on naistenpäivä. Naiset on ihanii. Meitä miehiä ei olisi olemassa ilman naisia, äitejä. Ajatelkaa, jos maailmassa olisi vain naisia. Tai vain miehiä. Jälleensyntyminen hoidettaisiin jotenkin muutoin. Olisi se aika outoa. Mä en ole koskaan ollut "äijä." Olen hyvin, hyvin paljon ollut aina tekemisissä naissukupolven kanssa. Silleen onnellisessa asemassa. Kaikki mun parhaat ystävät on naisia, miehiä ei ole. Tai siis jokunen. Mut sydänystävä on nainen. Miehet ja naiset ovat erilaisia. Naisia pitää osata ajatella. Miehet ovat silleen yksinkertaisia. Onnellista naistenpäivää kaikki ihanaiset naiset! Kiva, kun ootte olemassa!

2 kommenttia:

 1. Mitäs me mestarimurehtijat? Sehän on nimittäin selvä, että aina on se kaikkein pahin mahdollinen käymässä toteen ennenkuin toisin todistetaan...
  Ei auta, vaikka kuinka joku viisaampi koittaa sanoa, että ennakkomurehtiminen on turhaa kahdestakin syystä. Jos ennakoitu tapahtuma toteutuu, tulee suotta murehdittua kahteen kertaan. Ja jos ei toteudu, menee koko murehtiminen hukkaan. Mutta minkäs teet.

  Painajaiset on hirveitä. Ei todellakaan ole levosta tietoakaan. Ja sitä alkaa jo vähän (tai siis paljon) pelätä koko nukkumaanmenoa, kun jännittää, että tuleeko uni tänäkään yönä vai eikö tuu.

  Voisin veikata, että multa löytyis sivusta seuranneena kokemusta mainitsemistasi vaivoista, mutta ehkä tää ei ole oikea tohtoripalsta sille kumminkaan, vaikka meinasin jo alkaa kirjoittamaan :)

  Ja kiitos Naistenpäiväkiitoksista! Kivasti kirjoitat. Enkä olis taas muistanut, että tänään on sellainen. Meillä kun ei kotona moisia noteerata :)

  VastaaPoista
 2. Sa se. Murehtii tuplasti. On s ekumma, vaik tajuaa asian tyhmyyden, niin ei voi itselle mitään. Hmmm, pitäskö meidän alkaa murehtia nyt tätä asiaa. Noin niin kuin ennakkoon ;)

  Jep, ei oo ihan normaali tää meikäläisen hilluminen öisin. Alkaa jo vaikuttaa tähän päiväiseen olemiseen painajaiset. Outoa on tuommoinen. Mut nyt aloitetaan tutkiminen ja se on hyvä asia se.

  Nyt tulee Ukolles pyyhkeitä. Kyllä rouvaa olisi pitänyt muistaa. Naiset ovat päivänsä ansainneet, vähintäänkin kukkaset, tsukulaadet, illalliset ja lomamatkalahjakortit. Niin ja tietty, kuplivat pöytään.

  VastaaPoista