20.3.2017

Kaupunkikuvaa

Ei löydy kotia. Ei ollut Kirkkonummi meitä varten. Tänään yksi näyttö tiedossa. Toivotaan parasta. On se kumma, jos ei yhtä asuntoa löydy. Miten se voi olla niin hankalaa. Argh!
Lauantaina olin kuva ja kameramessuilla. Olen käynyt kerran aikaisemmin, mutta olihan ne nyt paljon antoisammat. Paljon, paljon kaikkea kiinnostavaa. Ostin uuden objektiivin, sitä piti päästä heti kokeilemaan. Otin la iipee citisettii. Kiva putki. Onnellinen.
Enkä ole kerennyt pakkamaan. Muka kiire. Eilinen meni taas näytöillä koko päivä. Tänään pakkaan. Pitää möllää nettii ja etsiä uutta kotia. Siihen menee hitokseen aikaa. Siihen se mun aika menee, tajusin nyt. Kun mitään ei kerkee.
Käytiin la-iltana kattoo vuoden paras elokuva Moonlight. Se oli hienoinen pettymys. Oliko odottanut liikaa. Näyttelijät ok, kuvaus ok, mut tarina aika heppoinen, eikä se koskettanut minua. Jotenkin.
Nyt asioille. En kerkee enempi läpisee. Laitan kuvia. Uudella putkella kuvattu. Ai niin, liityin kameraseuraan. Se on hyvä jatkumo koulun päättymiselle. Pääsen hengailee samanmielisten kanssa. Odotan. Paljon myös kivoja kursseja tiedossa. Eli homma jatkuu. Jette kiva de. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti