18.2.2017

Täältä tullaan elämä

Olen kuoriutunut rähmistäni ja uusi päivä koittaa. Lauantai on päivistä parhain. Mitä kivaa keksin? Lähtiskö kuvailee vai meniskö peräti Itikseen luuhailee. Pah, siellä on kuitenkin liikaa ihmisiä ja se alkaa ahistaa. Menen siis kuvailee. Menen sinne merenrantaan. Siellä on ihmisen hyvä ja vapaa olla. Otan mokat messiin ja teen pari kinkkuleipää. Ja nautin ihan perkeleellisesti. Hyvä idea. Aivan mahtava suorastaan!

Rakkauven ruusu

Fressii


Kerroin eilen siitä voittopalkinnosta ja positiivisuuden lumipallosta. Otin sen heti käytäntöön ja tunsin sisälläni valon pilkahdusta. Kovasti paljon mää yritin. Ihan väkisin toin tulevaisuuteen positiivisuuden ja ilon uhkakuvia. Syötän salakavalasti alitajunnalleni parempaa purtavaa. Teoria otti heti tulta alleen käytännössä. Oli hyvä fiilis.

Emännän valtakunta

Mun herkkujen herkku


Mun hyvään fiilikseen kuuluu viikkosiivous ja illallinen. Miksi rätin heiluttaminen on mulle niin rakasta ja se saa mut voimaan hyvin. Tuosta joku terapeutti voisi vetää jonkun järkiperäisen tulkinnan. Okei, suomi-iskelmä soittamaan ja muutamat muuvit. Huomasin jossain vaiheessa, että kaikki kaihtimet oli auki ja näkymä pihaan ja kadulle on esteetön. On saattanut ohikulkijalla oli lystiä, kun on seurannut vanhan homon jorailuu. Sillä heittäydyin vallan estottomaan liikehdintään, annoin vaan tulla. Se on tietysti sanomattakin selvää, että kaikkia ihmisiä kiinnostaa mun tekemiset ja tuolla noin kadulla kyttäävät. Ou jee.

Surulliset tulppaanit

Kalkkunafilee ja muut härpäkkeet


Rakastin UK:ta kolmen lajin gyrmeellä ja hän toi armaalleen tulppaanit. Täytyy tunnustaa, että pyysin niitä kauniisti. Varma kevään merkki on tulppaanihimo. Niitä on pakko saada maljakkoon, kertovat meille sen, että olemme taas selvinneet hengissä talven pimeästä koettelemuksesta. Tulppaani on valo. Tulppaani on rakkaus.

Kuplat kuuluu asiaan


Illallisen katveessa puhuttiin paljon asiaa. Sitä mitä elämältä haluaisimme ja kuinka menisimme sitä kohti. Ilmassa on paljon asioita, jotka odottavat tapahtumista. Mie olen vain niin hemmetin kärsimätön, kaikki pitäisi tapahtua imiididli. UK on järkiperäinen ja hei, voisko jopa sanoa, et mie oon meidän suhteen tunne ja hää on järki. Eiks oo fiksuu. Tunne rönsyilee, hötkyilee, höpöttää, haaveilee ja ei ole aina niin no, järkiperäinen. Mutta eilen kävimme siis ihan analyyttisesti ja tieteellisesti asioita läpi. Whot wii duu ja silleen. Saavuttaakseen unelmii, on niille annettava joku päämäärä ja tavoite. Niistä pitää tehdä todellisia ja mentävä kohti step bai step. Ei niistä muuten totta tule. Ja tämä jos mikä, ruokkii meissä positiivisuuden kantavaa voimaa. Pitää nähdä tulevaisuudessa mahdollisuuksia, kaikki on avoinna. Sinulle itselle kaikki voi olla mahdollista. Usko niihin ja itseesi.

Jälkkärinamii


No joo, nyt ollaan taas niin hypessä. Kyllä täältä taas alas tullaan, keskiviikkona vituttaa jo rankasti. Ihan sama, positiivistellään nyt. Tänään ulkoruokintaan parin ystävän kans. Siitä on aikaa, kun viimeksi ollaan tavattu. On ihana nähdä. Ystävät ovat tärkeitä ja parasta maailmassa. Milloin sinä olet ottanut yhteyttä hyvään ystävään? Olisiko aika päivittää ja käydä vaikka leffassa. Tuosta tuli mieleen, että Moonlight leffaa on kehuttu järkyttävän hyväksi. Se on pakko nähdä. Sitä siis. Adios!

2 kommenttia:

 1. Voi mahtavuutta miten mahtava blogi täältä löytyi ja löysin blogisi Annukan kommenttiketjusta. Annukka on ihan huipputyyppi ja rakastan Annukan hauskoja kommentteja. Laitan tästä blogisi hetsilleen omalle lukulistalle, jotta pysyn ajan tasalla näissä todella kivalla tyylillä ja persoonallisella otteella kirjoitetuissa teksteissä. Tänään on muuten hyvä päiväkin, kaikilla tasa-arvoinen oikeus rakkauteen.

  Kivoja talvipäiviä vai pitäisikö tässä kohden jo puhua keväästä. Moonlight on muuten katselulistalla ja viime aikojen leffoista on kolahtanut Lion ja harmi jo poistunut Yön eläimet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa. On aina mahtavaa saada uusia lukijoita ja erityiskiitos palautteesta, se lämmitti kovin.

   Meillä on Annukan kans jo pitkä suhe takana, ei olla koskaan nähty, mutta saanenko sanoa, että tunnemme toisemme. Hänestä on tullut mulle kuin vanha ( ei kerrota hänelle, ) ja viisas isosisko.

   Meinasi mennä sun kommentti ohi, onneksi huomasin. Tuona kyseisenä tasa-arvon päivän mun olisi tietysti pitänyt kosasta omaa Ukkokultaa, mut jätin sen hamaan tulevaisuuteen. Ehkä hää kerkee ensin, toivoo hento ja pieni morsian ;)

   Moonlight on nähtävät listalla, pitäisikö mennä nyt viikonloppuna.

   Kiva, kun kävit, tuu toistekin!

   Poista