5.9.2016

Elämä on juhlaa

Rapurapurallaa! Kivat juhlat takana päin ja kiitollinen on ihminen, kun saa välillä juhlistaa. Juhlittiin siis yhtiökumppanin synttäreitä, tupareita ja rapujuhlia. Oikein ihanan talon ovat kodikseen saaneet ja laittaneet. On tilaa missä temmeltää, upeat terdet ja piha-alueet. Mukava naapurusto ja muutoinkin kiva alue. Sillä on aika paljon merkitystä minne sen kotinsa löytää ja laittaa.

Menin jo aamupäivästä avuksi. Vieraita rapujuhliin kolkytviis henkee, joten laittamista riitti. Pitkää pöytää peräjälkeen, valkoista liinaa ja punaista kaitaa. Asiaan kuuluvat koristeet ja kattaukset. Martta minussa nosti päätään ja minähän tykkään moista laittaa. On aina kiva saada olla apuna. Kiitokseksi sain kunniavieras maininnan ja sekös tuntui kivalle, sekin.

Alkuun syötiin lohikeittoa, sitten askarreltiin ravut ja jälkkäriksi porkkanakakkua kera kahvin ja avecin. Noin isolle porukalle on paree pitää menyy suht yksinkertaisena ettei homma leviä käsiin. Eikä levinnyt. Jokainen sai apetta ja tehokkaasti toimi tiimi. Heelankoorit väliin kiljaistiin ja meno eikun yltyi. Minusta on vain niin ihanaa välillä itse olla juhlissa, arvostan ihan hillittömän suuresti kutsua ja sitä, että joku joskus laittaa. Hirvittävän vähän ihmiset enää nykyään kotonaan juhlia järjestää. Jotenkin "ennen vanhaan" oli kaiken maailman tupareita ja synttäreitä harva se kuukausi.


Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Emäntä pitää puhetta

Juhlat alkoi jo kolmelta. Kun ajoissa aloittaa, niin ajoissa lopettaa. Me läksimme kotiin jo puol ykstoista ja se oli oikein hyvä asia. Sopii seniorille, pääsi ajoissa nukkumaan, niin ei ollut niin karmee väsy, eikä kankkunen. Heräsin eka kerran jo kello kuus ja silloin oli hitusen tahmea olo. Mutta sain vielä jatkettua untenmailla ja uusi tuleminen olikin jo sitten raikkaampi. Sen verta ne snapsut ja avecit pääsi vaikuttaa, mut eihän ilman niitä ole rapujuhlia juu.


Yhtiökumppani nauttii rapuaJahas, elämää on juhlien jälkeenkin. Eilinen sellainen leisisandei ja niillekin on aina tilauksensa. Käytiin kevyesti kävelyn kautta pizzalla, illalla herkkumässyy ja leffa töllöstä. Voisiko peräti sanoa, että lepopäivän ratoksi. Niitäkin tarvitaan. Tällä viikolla Habitaree ja showroomii ja torstaina starttaamme möksälle sieniloman merkeissä. Sitäkin odotan. Hyvää alkavaa sellaista jokaiselle.


Vähän napsuu

Näin jo lujaa mentiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti