4.5.2016

Muistan jäätelökesää

Hola, Hola sannoo epsanjalainen. Vappu mänt ja vikisi. Aattona ihan kahelleen himas himmaillen ja vappuluntsi Klippanilla. Ihan jees, kelit niin kohillaan, että käytiin kauppatorilla jädet vetää nassuun. Ihan silleen et nyt on jäätelökesä. Martta oli autolla liikenteessä, on tämäkin päivä nähty, että voi fiksusti olla holittomalla - sori, mä oon autolla. Eipä tahtia haitannut, paitsi pöperön jälkeen tuli hirvee väsy ja teki mieli päikkäreillä.

Jädejantteri

Eilen mua odotti himassa ihanuus. Ulkoistin ikkunoiden pesun ystävättären jälkikasvulle ja vot, kun oli hienoo jälkee. Minähän inhoon akkunoiden pesua ja välttelen sitä kuin ruttoo. Siihen toki vaikuttaa myös nämä kehon rappeutuneet nikamat ja saan vain itseni niin kipeäksi moisesta hommasta. Mut vähäks oli huikee fiilis tulla himaan. Kaihtimet oli jätetty vielä ylös, joten katsoin ensin, että mulla ei ole edes ikkunoita. Kauheet, kun mie olen onnellinen. Sijoitan mielelläni tämmöiseen, autan nuorta ja saan itselle paljon. Siitä tavarasta en enää niin välitä, mutta kaikki tämmöinen mikä tuottaa mielihyvää ( ja terveyttä ) on sijoittamisen arvoinen!

Lightroomkurssi oli vähintäänkin antoisa, sillä olin ainut oppilas. Voitteko kuvitella?! Mikä tilanne. Sain niin yksityisopetusta, kun kuvitella saattaa. Kurssi oli arvokas ja siksikin heidän kannattaa se pitää, vaikka oppilaita ei ole kuin tasan se yksi. Eikä tässä kaikki. Mulla on ollut ohjelman kanssa asennnusongelmia ja opettaja tulee kurssiin päätteeksi mulle himaan ja asentaa ohjelman suitsait. Katsottiin vielä toimintoja mun koneelta ja nyt vain yritän sisäistää kaiken oppimani. Asiaa tuli ihan järkyttävästi ja se nyt on vaan niin, että tässä iässä se ymmärryksen ja omaksumisen taso on valitettavasti rajallinen. Mutta mennään step bai step. Harjoittelu tekee mestarin.

Tämä päivä alkaa kiropraktikolla. Pakko. On tuo ruotu niin viturallaan, että pakko tehdä jotakin. Mulla ei ole ihan parhaita kokemuksia praktikoista, mutta tätä on kovasti kehuttu. Odotan taas ihmettä tai edes sitä, että saisi kunnolla henkeä, eikä tartteisi kipuilla. Jos pientä helpotusta saisi, niin siitäkin voisi olla onnellinen.

Aurinko paistaa ja elämä on täys. Vähäks on mukava lähtee möksälle. Pitkä viikendi edessä, nyt on lupa levätä ja nauttii. Sanoinkin tuossa ehtoolla Ukkokullalle, et eiks myö laiteta rillibileet pystyyn huomenna. Tänään ei jaksa, mut huomenna pannaan jalalla koreesti ja pötyä pöytään. Bikinit päälle ja hulahula. Kauheen kivaa teillekin, onks tää nyt helluntai vai joku helakka thuursdaag. Eniwei, täydellistä sellaista. Lämpöö, rakkautta ja aurinkooooooo!!!!

2 kommenttia:

 1. Vähän olen kade tosta lightroom-kurssista. Kävin pari vuotta sitten sellaien, mutta siellä pari opiskelijatoveria omi optettajan niin, että mulle jäi todella sekava kuva koko jutusta enkä siis ole edes yksin yrittänyt oppia sitä. Olisi kiva saada ihan henkilökohtaista ohjausta.

  Oikein ihanaa pitkää viikoloppua mökillä. Nyt on ainakin kelit kohdallaan. Me Armastuksen kanssa ollaan töissä, mutta ensi viikolla päästään jo tiistai-iltana nauttimaan useammasta päivästä mökillä. Tai onko se nyt niin nautinnnollista, kun pitää pätkiä, pilkkoa ja pinota kaadettuja puita ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yksinkertainen se ei ole,mutta olen ainakin oppia saanut. Pitää vaan reenata.

   Sitä jaksaa painaa, kun tietää, että pääsee mökkeilee. Täällä on rauha, täällä on kaikki. Mahti mökkii teille!

   Poista