29.2.2016

VALO ihana VALO

Jösses, kun tuo arska nyt niin tykittää. Valon määrä pistää pikku pään ihan pyörälle ja se vaan tuntuu hyvälle. Käpyrauhanen alkaa heräilee ja ollaan kohta taas elossa. Eilen käytiin koko perhe aurinkokävelyllä tuolla vuosaaren kaatopaikkakukkuloilla. Tai siis entiset kaatopaikat ja nykyään sellainen hauska vuoristo. Kaunista oli ja Juppekin jaksoi hyvin kiipeillä.Valkoinen lumi, sininen taivas ja VALO. Vain grillikyrsät puuttui.Viikendi meni taas viipymättä. La duunis ja tänään duunis, niin eihän siinä ole kuin yksi päivä. Mun duuni on muuttunut säännöllisestä epäsäännölliseksi. Hyvä vai huono, sitä täytyy tässä nyt opetella. Viikolla on vapaata, ja teenkin tätä toista duunia. Tällä viikolla vuodevaatekuvaukset Lahdessa. Pitää saada uudet kuvat verkkokauppaan. Enemmänkin voisi pöhinää olla, on sellainen odottava olo.Lauantaina meillä oli gaalaillallinen. Samalla kaavalla mentiin eli Melodi ja UMK. Sikäli spessua, että meille valittiin euroviisuehdokas. Pitihän sitä jotenkin nostaa ja pitkällä kaavalla mentiin. Oikein kuohuvan kera ja neljällä lajilla. Olikin kiva ilta. On niin mukava, kun puoliso on hommassa mukana. Minä pöperöt väänsin ja ihan kuulkaa lihasoppaa hauduttelin alun neljättä tuntii. Siinä se on keittojen aateliaa. Oikein ydinluuta ja lapaa laitoin, vot sie, kun oli maukasta.


Meillä oli oikein oma raati. Ukkokulta askarteli pistekupongit ja yllättävän samanmakuisia oltiin. Kolmen kärki sama molemmilla. Meidän feivoritti ei voittanut, mutta ei huono ole valittukaan. Ihan seison takana, ei ainakaan tartte hävetä. Minä olisin maalimalle laittanut BQB, mut aina ei voi voittaa. Mut täytyy taas kerran todeta, että kyllä svedupetterillä on aikamoista höttöö toi tarjonta. Ihan en melkein jaksanut kattoo. Muutenhan hyö ovat niin kauniita, rikkaita, menestyviä ja tuoksuvatkin paremmalle kuin me.

Mitäs muuta. Ei kai tässä muuta. Taas yksi viikko lähtee menemään menojaan. Toivottavasti suuri puhdistus jatkuu, alku oli ainakin lupaava. Annetaan auringon paistaa ja toivotaan, että se jo lämmittää lumet pois, pääsis ihminen mökille!

4 kommenttia:

 1. Tuoksuvatkin paremmalle kuin me :D. Hehhee. Mutta niin se varmaan on.

  Nyt olis kyllä hiihtolomakelit kohillaan. Ei putuu kuin loma. Mutta eilen sun jätesäkkien innoittamana aloin tyhjätä kaappeja sillä silmällä, että mikä päätyy kirpparille ja mikä johonkin muualle. Ei melkein meinannut malttaa lopettaa, mutta oli pakko, koska kasat joutuu väivarastoimaan johonkin siihen asti kunnes saan sen pöydän. Ja ne ei oo kovin kiva näky nurkissa. Mutta kevätpuhdistus on nyt saatu käyntiin ja se on pääasia. (Aattelin muuten, että josko sitä ottais noitten roinienkin suhteen sellasen kerran keväällä ja kerran syksyllä puhdituksen kuin kropassakin. Ei pääsis kertymään.)

  Touhukasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän se pitäisi olla sivakoimassa ja nauttia talven rippeistä. Puuttuu vain se loma ;)

   Eiks siihen pois heittämiseen tule niin kuin himo? Mä ainakin kattelin ympärilleni, mitä heitän seuraavaks. Ihan pelottaa mihin tää johtaa, kohta on tyhjä kämppä. Minä aina välillä olen ollut niin tehokas, että teen kunnon tyhjennyksen, mut viime aikoina se(kin) on jäänyt. Mut toisaalta, nyt on mitä heittää veke.

   Poista
 2. Auringolla on ihmeellisen energisoiva vaikutus!
  Kävimme viime viikolla kurkkaamassa aurinkonsäteitä Portugalissa, ihana paikka ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sinne pitää päästä. Ollut suunnitelmissa jo monta kertaa. No, nyt jaksaa sit tän loppu talven ja kohtahan me päästään mökille Finlandese aurinkoon, jee!

   Poista