22.2.2016

Ei mitään erikoista

Viikonloppu hurahti lähes ymmärtämättä. La-päivä duunii, niin silloin viikonloppu typistyy tunnistamattomaksi. Eipä tehty mitään erikoista. Aina ei tarvitse. Tai laiton mä terveellistä kotiruokaa. Ihan jopa kuvasin. Pe uunilohta ja höyrytettyjä kasviksia. La mukaeltu karjalanpaisti vaaleasta lihasta, selleriperunapyre. Jälkkärinä nautittiin marjakiisseliä ja kermaista vaahtoa. Kunnon kotiruoka on välillä paikallaan. Ja mikäs, sehän on parasta gyrmeetä.
Uudenmusiikinkilpailussa esiintyi mun feivoritti. Se tyttörockband Barbe-Q-Barbies. Hassua, ei ihan kuulu mun lajivalikoimiin, mut tässä oli jotakin tykitystä. Hyvä biisi, hyvä meno. Nyt on vain muutama sellainen, jotka voisi loppusuoralle mennä. Ennen ei ole ollut yhtään tai yksi. Nyt on valinnan vaikeus. Svedujen Melodi oli taas sitä plastik-kamaa, mut se söpöläinen joka hoilasi Human, se oli kyllä hyvä. Vähän ehkä toistoa viime vuodelta. Kuten huomata saattaa, meidän la-iltojen iloitteluun kuuluu musaohjelmat.
Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja käytiin ulkoilee. Märkää ja lumista. Kahvillakin käytiin ja mä söin pullan sunnuntain kunniaksi. Tää on tää mun tekniikka. Ei ehdoton kielto, pyhäpäivänä saa hyvän korvapuustin nauttia. Eiks oo kiva? Nyt jaksaa sit taas olla ilman. Huippuu. Maistu hyvälle.Sunnuntaina katsottiin tallenuksesta Kekkonen tulee leffa. Hah, sehän olikin hauska. Jopa niin hauska, että sai oikein ääneen hohottaa. Hyvät näyttelijät ja oivallista dialogia. Tarina aika hepponen, mut roolit kantoi. Mie vaan tykkään kattoo kotimaista lehvoo, kun se on hyvin tehty.Se on taas iskenyt! Mökkikuume. Soitin jo viime viikolla vuokranantajalle ja samalla systeemillä jatketaan. Toi lumettomuus teki sen, että kuume iski. Olisi kiva päästä pääsiäiseksi mökille. Mut en mie sinne lähee rämpii, jos lunta rätkii. Ja lämmöt pitäisi lyödä päälle vähintään viikkoa ennen ja siivota pitäisi. Ennen vanhaan näitä ajatuksia käytiin joskus huhtikuussa, nyt jo helmi. Saas nähä, mut kuume on jo. Onks tää nyt yhestoista vai kymmenes kesä? Ei voi enää oikein kuvitella kesää ilman mökkii, outoa se olisi ja vääjäämättä edessä. Mut ei vielä, sit joskus.

Jassoo dy häär, taidanpa avantoitua. Siitä se lähtee viikko hyvin käyntiin. Mukavaa sellaista kaikille!


2 kommenttia:

 1. Uunilohi ja kasvikset näyttää herkulle. Just mun lempparievästä.

  Möksäkuulumisia oliskin kiva lueskella. Ja kuvia katsella. Toivottavasti pääsette sinne pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellainen höyrykeitin. Se on kyllä hyvä. Näppärä ja maku kasviksissa ( ja missä tahansa ) on täyteläinen.

   Viime vuonna pääsiäinen oli viikkoa aikaisemmin ja mökillä oltiin. Toivossa on hyvä elää, sano ;)

   Poista