18.11.2015

Valoa kohti

Hei ja hoi! Kotosalla näyttelyn avajaiset onnellisesti takanapäin. Viime päivien hurja meno toivottavasti vähän rauhoittuu ja päästään elämään arkea. Kaikki tämä on ollut samalla yhtä juhlaa, joskin aikamoinen rutistus. Itsestä ja omasta jaksamisesta saa olla kyllä ylpeä. Kyllä saa ja pitää olla. Joskin tästähän se varsinainen duuni alkaa. Mallisto on luotu ja nyt alkaisi markkinointi ja myyminen. Hyvää palautetta näyttelyssä tuli ja se kyllä tuntuu hyvälle.Mitäs muuta? Eipä tässä ole kerennyt paljoa ajattelemaan. On menty tukka putkella. Onnekseni saan todeta, että nukun hyvin ja hermoinen toiminta on pysynyt perässä. Avajaiset on saatu kunnialla aikaiseksi ja nyt voi edes vähän huokaista. parin viikon päästä lähdetään Londoniin, siinä hienoinen palkinto kaikesta ja jouluksi odottaa matka etelän aurinkorannikolle. Porkkanoita, porkkanoita.Lemon Decon nettisivut ja verkkokauppa on avattu. Sekin säätö on saatu lähes päätökseen. Pientä säätöö täydellisyyden tavoittelijalla on vielä, mut niitä tehdään sitä mukaa, kun keretään. Sivujen teko on ollut mielenkiintoinen matka tietotekniikan maailmaan. Ei ihan äkkiä saata arvata, kuinka paljon siinä onkaan asiaa ja hommaa.Mikä kuukausi nyt on? Loka vai marras, milloin tulee joulu? Havahdun tähän todellisuuteen ja ymmärrän, että kohta tämä vuosi on tulossa päätökseen. Lunta ei ole ( eikä tartte ,) nyt siis periaatteessa talvi ja joulumainokset pyörii täyttä häkää. Mihin meni syksy? Kaikki tämä laittaa ajanjuoksun rynnimään usain boltsin tavoin. Hyväkö vai huono? Loppu tulee nopeemmin, mut just tossa yks päivä sanoin Ukkokullalle, et meidän elämä ei ole ainakaan tylsää. Ja sitähän mie en kestä, tylsyyttä.Valoa elämäänne rakkaat toverit. Taistelkaa tylsyyttä ja pimeyden voimia vastaan. Niin minäkin teen. Ei enää montaakaan kuukautta, kun on taas kesä ja valo. Vedetääs ensin toi joulu tosta alta pois. Alla palmupuun... Adios!

4 kommenttia:

 1. Mä rakastan sun värejä! Ihania ja terveitä ja piristäviä kaiken tän mustavalkoisen ankeuden keskellä, jota nää 'sisustajat' viljelevät.

  Onnittelut ahkerasta työstä, olet palkintosi ansainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä elämään!

   Kiitokset onnitteluista! Taputan päätä, tap, tap. Palkinto odottaa matkan muodossa :)

   Poista
 2. Ihan sun näköistä kaikki :). Kynttilöitä myöten. Noista väreistä ja kuoseista tulee kuule sellanen juttu, josta sut tunnetaan. Jos ei ihan heti ympäri maailman, niin sellasessa sopivassa mittakaavassa kumminkin. Ihanaa kun on tollanen ihan oma tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman aikansa varmasti ottaa, mutta toivon, että joku päivä LD on tunnettu bräni juuri väreistään, ilosta, rakkauvesta ja onnellisuudesta. Hmmm...oliks toi nyt jo vähän liikaa?

   Poista