28.7.2015

Saariston lapset

Kotona jälleen! Kiva, pikku, kotimainen matka takana. Aivan kuin olisi ollut viikon poissa ja kaukanakin maailmalla. Lähdettiin La ja eilen tultiin. Matka vei Naantalin, Rymättylän, Nauvon ja Korppoon maisemiin. Tehtiin ns. lyhyt saaristoreitti. Kaksi yötä, ensimmäinen Äärlän rengintuvassa Rymättylässä ja toinen Rumar Strandissa Korppoossa.

Matkalla pikku mökki

Rengin tupa

Kiva kamu
Kelit ei olleet ihan parhaat mahdolliset, vettä rätki ja viiletäkin oli, mut ei se tahtia haitannut. Ukkokullan kans on mukava matkustaa. Meillä on yhes kivaa ja silleen harmitonta menoa. Tehtiin matkasuunnitelmaa matkan edetessä, eikä mitään pakkoja mihinkään. Mentiin minne nenu näytti.

Ahventa

Blinii

Uuuuh
Ja hei, mikäs oli uudella autolla ajellessa. Meitsi ajoi koko matkan, näin saan taakse niitä kilometrejä ja lisää ajokokemusta ja varmuutta. Niin kuin olen aikaisemmin todennut, niin aina olen ajanut niillä epävarmoilla romuilla. Onhan se ihan eri, kun on kunnon auto alla. Ajomukavuutta, turvallisuutta ja sitä persoonallisuuttakin. Björnen muistoa kunnioittaen, sitä saan kiittämän, tästä uudesta aluevaltauksesta elämässäni ja aina tulen kaiholla häntä muistamaan.

Lossi designii

Saaristos ollaan

Aakeeta laakeeta
Teen yksityiskohtaisemman postauksen myöhemmin. Kamera ja kuvat ovat autossa, tässä muutamia makupaloja kännykästä. Mut siis joo, hengis takas ja ihana reissu! Tänään mökille, ou jee!

2 kommenttia:

 1. Onnea muuten uudelle autolle. Jokos hän on nimen saanut? Kyllä Suomessa on kaunista ja paljon nähtävää, vaikka kelit tänä kesänä ovat olleet sitä mitä ovat olleet.

  Me tuliin eilen kotiin mökiltä ja tänä aamuna täällä Espoossa +8, kun herättiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. Auto on ihana ja nimi taitaa tulla rekkarista OTO. Eli Oto on hän. Kai.

   Kelit on mitä on, mut matkustaminen on aina PoP!

   Poista