30.7.2015

Päiväraportti

Eilinen päivä meni taas virkatessa ja tehden puhdetöitä. Se on niin palkitsevaa. Värimaailmaan on tullut väriä, kaivattua iloittelua. Vanhan valaisimen löysin tällä kertaa Nauvosta. Niitäpä nyt sitten keräilen ja annan heille uuden elämän.


Gay
Päiväthän menee uskomatonta vauhtia näin. Pitkä aamuherätys, joka siis sisältää aina pienet tirsukat varsinaisen heräämisen jälkeen ja lopullinen ylösnousemus tapahtuu myöhemmin. Aamulla blogia, sit vesijuoksu ja käsitöiden kimppuun. Illaksi sauna lämmitys ja illallisen laitto. Siinäpä se päivä hurahtaa. Jos pitää käydä kylillä, niin aikatauluun tulee jo kiire. Hui kauhistus.

Lurpsista
Eilen tehtiin kesän ensimmäinen kantsupasta. Vei taas kielen perseeseen. Niin oli maukasta. Kantsuja näyttääkin tulevan reippaasti ja niin kai ne on luvanneet hyvää sienisatoa kaikista luomakunnan sienekkäistä, jee.

Illan valot
Ukkokulta tuli eilen, on taas perhe kasassa. Siksi vähän niin kuin juhlan tynkää laitettiin. Vähän vain. Syötiin alaterdellä, ilta oli kaunis ja juhlan tunnelmaa ei ole koskaan liikaa. Jos sitä joka ilta näin laittaisin, niin tulisiko juhlasta arki? Mitä se juhla sitten olisi? Nyt täytyy olla varovainen ettei menetä ainuttaan. Siis juhlaa. Vai voisko ajatella, että arki on yhtä juhlaa... Nyt meni vaikeeks, lopetan pohdiskelun tähän.

4 kommenttia:

 1. Kantarellit on niin nam ! Muutamaan kertaan niitä on meilläkin nautittu ja toivottavasti lisääkin saadaan . Tunnelmaa täynnä kynttiläkuvassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsupasta on kunkku! Alkaa illat tummuu, tää on parasta.

   Poista
 2. Kivan värikästä Gaytä!
  Jatkahan pohdintoja, joskaan kyllä sitä tylsää arkea pitää olla, että osaa arvostaa juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks. Pohdinta jatkuu ja viikonloppuna on luvassa tylsää arkea ;)

   Poista