21.7.2015

Hyvää hissukseen

Hups! Heräsin jo 5.20. Menin kyllä koisaamaankin jo ajoissa. Niin oli touhukas päivä, jotta ihminen uuvahti. Se on hyvä, että on niin väsy ettei jää kuuntelee. Nukahtaa samoin tein. Ukkokulta lähti citiin ja mie oon ihan yksiksein. Jos sitä unettomana pyörisi ehtoolla, sitä saattaisi alkaa kuuntelee ja kuvittelee. Nyt ei tarvinnu. Pää tyynyyn ja poks, on niin kuin välittömästi höyhensaarilla.

Stuudio ja pikkolo kupla
Mää siivosin ja tiskasin. Ja sit mie virkkasin. Ja sit mie taas vähä virkkasin. Hyvä, että maltoin saunassa käydä. Mulla on tässä terdellä stuudio, ja missio valmiit tabletit ja valaisimet mökille. Ennen en täältä lähde. Ei puutu enää kuin pari tablettii ja snadisti varjostin koukuttelua.
Ei. Ei se suorittamista ole. Ihan teen nauttiakseni. Ja jälkeä aikaan saadakseni.

Jälkinami
Aamu on kaunis. Ja iltakin oli kaunis ja hekumallinen. Nyt lämpötila kaheksan astetta. Ei paljon, mutta aurinko helottaa jo vastarannan koivikossa. Vaikka eilen ukkonenkin paukutteli ja päivä oli surkea, niin illasta tuli hyvinkin kesäinen. Jos UK olis ollut paikalla, olisimme ehdottomasti nauttineet illallisen alaterdellä. Nyt söin mikroruokaa. Kyllä. En malttanut laittaa apetta. Olin varannut siikafileen ja uutta pottua. En kerennyt, kun piti virkata. Laitan tänään. Jälkkärin halusin, sitä ilman ei voi olla. Yksinkertaisuudessaan valion latte ja pursotettava kermavaahto. Kotimaiset mansikat ja vaniljajuukurtti. Kyytipojaksi limoncello. Vot sie, heleppoo ja hyvvee.

Iltarusko
Juppessa oli eilen punkki. Niitä on aina välillä, onneks ei usein. Ne ovat  Ä L L Ö J Ä!! Yritän olla hysterisoimatta, mut kyl niiden kans saa olla varovainen. Tonne mettään kun  menee, niin se on oltava täys vuorattu, ei sinne muutoin enää uskalla. Miten sitä pentuna juostiin pusikoissa simmarit jalassa. Kyl mää muistan, et punkki ei ole kiva kaveri, mut ei sitä mitenkään varottu. Ja mun mielestä se oli lepikoissa, eikä heinikoissa. Kaikki tässä elämässä on maar niin paljon vaarallisempaa kuin silloin ennen.

Mie oon joka päivä vesijuossut ja selätimellä hötkytellyt. Aloitin varoen ja nyt lisännyt määrää. Tuntuu hyvälle, kun jaksaa enemmän ja paikat tuntuu paremmalle. Okei, niskapaska ei tykkää, ei se tykkää mistään, mut noin niin kuin periaatteessa valoa tunnelissa tunne. Saunassa venyttelyä ja saunajooghaa. Säännöllisesti evritaim.  Kyllähän se jossakin vaiheessa roppakin alkaa antaa periksi ja kiittää. Nyt vasta alkaa tuntua työtä tekemättömyys. Eihän siihen mennyt kuin pari kuukautta. Jatketaan harjoituksia. Hyvä tästä vielä tulee.

1 kommentti:

  1. Hihii, kukapas on narahtanna virkkuuseen ... Seuraavaksi lähet lankakauppaan, ostat sukkalankaa ja -puikot ja ruppeet suihkimaan UK:lle töppösiä :) IlonaK

    VastaaPoista