4.12.2012

Rakastuin mä tapettiin

Joulun värit on nyt päätetty. Mustavalkohopialla mennään Joulu 2012. Ostin eilen mustat kynttilät ja odotan, että joulukoristeet tulevat hintaan - viiskytpojoo. Kuinkahan saisi rosollin stailattua väreihin, siinä onkin haastetta. Pukki saa luvan pukeutua mustaan, tänne ei ole muutoin asiaa.

Saavuttuani eilen himatsuuniin oli tapiseeraus loppua vaille valmis. Rakastuin oitis tuohon psykedeeliseen kuviotapettiin. Antaapa kivasti jännitettä olohuoneeseeni. Huone tuntuu valkoisen jälkeen pienemmälle tai seinät ovat jotenkin lähempänä, mutta samalla myös kodikkaammalle. Harmaa tapetti läikehtii kivasti ja antoi hyvän pohjan taululle. Jee, jee, olen tyytyväinen lopputulokseen. Ja oli hyvä idea ulkoistaa homma, näin säilyi hermot ja joulurauha meidänkin perheessä. Eikä se edes tullut kalliiksi. Siihen rahaan sain paljon. Minusta tuli kertaheitolla tapetti-ihminen ja mikä on hassua, niin ihan kuin mulla ois uusi koti. Vielä kerkeätte saada kotiinne uuden ilmeen jouluksi. On se niin kannattavaa. Hei, vaikka vain yksi seinä. Silläkin saa jo uutta ilmettä Ja nämä nykyajan tapetit ovat helppoja. Liima seinälle ja vuota siihen. Ei sitä liisterin kanssa ähräämistä. Hus, hus, tapettikauppaan sitä!

Arvon tässä lähdenkö uimaan. Olisi ihana kylmyys. Huh, kun mun rillit on likaiset. Hyvä, että näen tähän näppikselle. Pitäiskö pestä? Ei kai vielä.  Kuinka sitä jättääkin aina noi lasit pesemättä. Tihrustelee vain, eikä pese. Pieni asia, iso parannus. Mulla on noita tiimareita siellä missä niitä tarvitaan ja kaikki pesemättä. Onko sulla? Nytpä ylitän itseni ja pesen ne kaikki ja sit lähden uiskentelemaan. Niin teen. Kääk, missähän mun erotiikan tappajat on? Pitkät kalsarit pukin pökkimät. Toppahousutkin tarvitaan. Nyt on talvi. Sydäntalvi. Adios Amigos!


4 kommenttia:

  1. Käviskö joku tämmönen:
    http://www.lacocinainnova.es/espaguetis-de-sepia-con-salsa-de-gambas/

    ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkasin. Siellä oli ulkomuan kieltä. Jei jymmärrä...

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei, siis lähinnä tarkoitin, että tommosta mustaa spaghettiakin on, sattuis hyvin sun tapetteihin ;)

    VastaaPoista