28.12.2012

Juhlava arki

Täällä ollaan taas! Joko luulitte, että se on juonnu ja syönny ittensä hengiltä? Mikä pahan tappais. Mut on ollut mukamas kiirettä ja pieni joululoma näpyttelystä oli paikallaan.

Ukkorähjän taulu, oli hän otettu.

Ruokaa, ruokaa, ruokaa

Oli kirkossa muutama kynttilä
Välillä kun on juhlaa, niin sen jälkeen tämä arkikin tuntuu taas juhlalle. Vaikka rakastankin juhlia, niin kyl mää sit kuitenkin olen arkinen ihminen. On joku rytmi ja roti tässä elämässä. Tuli syötyä ja juotua, niin kuin tapana on. Mulla oli illallisvieraita joulupäivänä ja ihan mentiin pitkän kaavan mukaan. Eksyttiin vielä tanssiruokalaan, mikä nyt sit on jo aika epätavallista. Edellinen kerta kun oli vielä tuoreessa muistissa. Ei kai mulla ole jo viidenkympinvillitys? En kestä, jos se alkaa juoksuttaa kylillä kuin pahasta kollia. Juhlalla tahtoo aina olla myös se varjo puolensa. Se tahtoopi vanhaa huokasuttaa hiukkasen. Mut hui, hai, hauskaa oli.

Joulupäivän kattaus

Timangia sen olla pittää
Joko joulun voi siivota pois? Mua alkaa välittömästä pyhien jälkeen nyppiä noi krumeluurit. Olkoon vielä huomiseen, heivaan ne sit pois ja jään odottamaan jussia. Ai niin, onhan tässä vielä uusivuosi ja muut juhlat välissä. Tinaa täytyy valaa ja pottusalaattia tehdä. Elämä on yhtä juhlaa...

Kaunis juusto

Ollaan kahden lällälää
Pitäskö tänään eksyä aleihin? Mitään en tarvitse ja inhoon ihmispaljoutta. Miks siis mennä? Onhan se yksi tapa viettää aikaa, maleksia ostarilla. Katsotaan nyt mitä toi Ukkorähjä on mieltä. Hän on myös vielä lomilla. Tauon jälkeen on jotenkin tahmeeta tää kirjoitus, joten en kirjoita. Laitan muutaman kuvan. Adios!

7 kommenttia:

  1. Samoilla linjoilla ollaan. Arki on tervetullut.
    Ja jääkaappi, jossa ei enää ole rosollia ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tyhjenee tähteistä mun jääkaappi. Pois, pois kaikki.

      Poista
  2. - Iiiihanat villasukat teillä :D Mie kans samoilla mielipiteillä, että nyt kiitos normaalia ruokaa. Jouluruoat tulleepi jo korvista ulos. Ensi jouluna sitten taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mamman kutomat :))

      Eilinen tomaattikeitto maistui taivaalliselle viiden kinkun syönti päivän jälkeen.

      Poista
  3. Suloiset pinksuvillasukkailijat olette! Mutta onneksi joulu on vaan kerran vuodessa. Nuo timangit oli super tyylikkäät. Tahtoo kans. Montakohan sun juttua olen kuule kopioinut tässä kuluvana vuotena. Joten kiitos vaan kaikesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olemme tämmöisiä pieniä vaaleanpunaisia porsaita Tytöllä ei voi koskaan olla liikaa timantteja ja okei, rahaa ja miehii ;)

      Hei, hyvä, jos mun jutuista on oikeesti jotakin hyötyy. Sitä en vain ymmärrä, miks joku ihana firma ei oo jo ottanut yhteyttä? Saisin mainostamisesta vaikka jotain mahtavaa sisustuskamaa, noin niin kuin palkkioks. Tyhmää, minusta. Höh, olinpa taas rahanahne. Sori.

      Poista
  4. Täällä myös samaa mieltä.. ei mitään jouluruokaa enään;) Ihanasti olette villasukissanne:)<3 Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja ukolles:)

    VastaaPoista