27.11.2012

Vuota jos toinenkin

Hurautin ostaa eilen tapetit. Siis tänne himaan. Ei ollut kaiketi vielä tarkoitus. Mentiin ehtoolla kattoo RTV:lle tapettia lopputyöhön ja katso, tuli ostettua uudet kuosit itsellekin. Laitan kuvat rullista, en niitä täällä vielä sen ihmeellisemmin levittele. Näette lopputuloksen sit valmiina seinällä.

Tietysti olen ihan intopinkeenä ja saatiinkin asiasta perheriita aikaiseksi. Mä haluun ne seinälle imiididli, mutta Ukkorähjä ( paskahousu) on toista mieltä. Hän ei ennen joulua laita mitään tapetteja. Pehmittelen hiukka ja käytän naaras vetovoimaani, eiköhän me toi eteinen polokasta ensi viikonloppuna. Siinä ei paljon pintaa ole, se menee suit sait sukkelaan. Voinhan mä itsekin ne seinälle heivata, mutta siihen tarvitaan Ukkorähjän militanttia suorittamista. Tulee vuodat niin kuin suoraan seinään. Ja se olisi ihan suotavaa, koska kyseessä on pystyraita.

Himaan
Löysin vihdoinkin lopputyöhöni etsimäni tapettikuosin. Se teetätti jonkun verran duunii. Aika vaikea löytää pinkkiä tapettia. Vaikka luulisi, että niitä on pilvin pimein. Mutta tietyllä värillä ja kuosilla, ei välttämättä löydy. Nyt on, jee!

Lopputyö
Musta tuntuu, että alan käymään taas kierroksilla. Ensi viikonloppuna on duunin pintaremppa. Lopputyö pyörii mielessä 24 hoo ja nyt vielä tää himahomma. Sanoin Ukkorähjälle, että tässä on mulla opettelun paikka. En mää voi olla joka muutoskohteesta niin innoissani, että menen kierroksille. Miehän joudun parantolaan. Niin alkoi hyvin suunnittelijan ura. Innostu niin, että joutui psykoosiin ja nyt on titityy tillin tallin. Ehkä tää tästä rauhottuu. Mut ois niin kiva jo päästä tekee sitä lopputyötä. Piirrän kuvaa, mutta tahtoisi realityä. Tahtoisi nähdä lopputulosta livenä.

Saattaa vaikuttaa, että tällä olisi koko päivä täys höyry päällä. Eikä mitä. Kävin eilen fyssärillä, sellaisessa parin tunnin sessiossa ja herreminguudendo, ko olin sekaisin sen jälkeen. Ihan kuulkaa otin ja nukuin parin tunnin päikkärit. Kyllä, keskellä kirkasta harmaata päivää ja vielä maanantaina. Teki kyllä gutaa ja roppa kiittää. Fyssäri oli järkyttynyt käsieni voinnista. Hiukka tiukkaa on juu.

Tänään mennään Desing-museoon. Odotan mielenkiinnolla. Meille on opastettu kierros ja sit joku työpaja. Tästä se lähtee taas tää viikko.

P:S Postaan taas kuvia tonne Lemon Decon alle. Sori, jos tulee toistoo.

10 kommenttia:

 1. - Hyvännäköset tapetit sie oot löytäny! :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen kyllä vähän samoilla linjoilla Ukkorähjän kanssa, että ennen joulua sulla varmaan riittää muutakin tekemistä kuin alkaa kotona hosumaan uusia tapetteja seinille :D Kelaa nyt itsekin. Et kai sä just jouluks mihinkään psykoosiin halua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin Mara! Huomaa, että et tunne minua. Tapa ja tyyli on se, että heti nyt ja äkkiä.
   Joulu psykoosissa kuulostaisi sikamaisen houkuttelevalle, mutta älä huoli. Ulkoistin homman ja tuttu tulee tapiseeraamaan maanantaina.

   Poista
 3. No nyt ei malttais millään odottaa, että sun lopputyö ilmestyy näytille.
  Ja ne omat tapetit ilman muuta ennen joulua seinään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä menee lopputyössä tovi, mutta sieltä se nousee.

   Saan tapetit jo ensi viikolla ja Ukkorähjä pehmeni eteisen seinälle. Se laitetaan sunnuntaina.

   Poista
 4. Kivat!!!Odottelen myöskin tuota lopputyötä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinnoiltaan valkoinen asuntoni saakin nyt uuden ilmeen. Musta on aina hyvä väri.

   Lopputyön palautus on vasta helmikuussa. Inhoon keskeneräisiä duuneja, joten ajoissa ollaan liikenteessä :)

   Poista
 5. Löpputyötapetti näyttää aikas mielenkiintoisen makeelta!
  Odottelaan innolla kaikkia vuotia seinille!

  PS Sähän voisit lisätä mainoslauseen Lemon Decolle "Taatusti psykedeelistä suunnittelua" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, toi on hyvä. Psykedeelistä suunnittelua!

   Poista